reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej. Jestem po wizycie. Na bóle podbrzusza powiedział, że takie jak ja mam są wpisane w ciążę bo się rozciąga. Sprawdził wyniki prenatalnych powiedział, że dobrze wyszły. Okazało się, iż będzie chłopak więc z mojej Poli nici. Zmartwilam się tylko bo cytologia nie wyszła. Cytoliza wyszła i jakieś globulki dostałam, ale się rozczytać nie mogę co to.
Gratulacje Syna, a jak się Zapatrujesz? Wolalabys corcie? super ze badania dobrze! Po lekach napewno bedzie wszystko dobrze:biggrin2:

Hej. Jestem po wizycie. Na bóle podbrzusza powiedział, że takie jak ja mam są wpisane w ciążę bo się rozciąga. Sprawdził wyniki prenatalnych powiedział, że dobrze wyszły. Okazało się, iż będzie chłopak więc z mojej Poli nici. Zmartwilam się tylko bo cytologia nie wyszła. Cytoliza wyszła i jakieś globulki dostałam, ale się rozczytać nie mogę co to.
No to gratuluję syna!:) a globulkami szybko wyleczysz:)

Najważniejsze, że chłopak zdrowy!!! Cieszyć się! :):)

Szukam dobrego przepisu na sos pieczarkowy?! Podzielisz się!?
Jasne [emoji5] tylko ja na tlusto bo na smietanie [emoji200]

Ogolnie na tym tluszczyku co zostal od mieska podsmazam cebulke (drobna kostka) z pieczarkami i doprawiam sola i pieprzem czasem dodaje czosnek jak mam ochote ( aczkolwiek czosnek zabija smak-polecam bez) dodaje do tego śmietanę ktora doprawiam sola i pieprzem ( ilosc wg uznania) to sie ladnie gotuje , smietanka troche zgęstnieje i w sumie gotowe , aczkolwiek ja dodaje do tego jeszcze sos pieczarkowy z paczki ( rozrabiam go w wodzie -ale nie za duzo) i wtedy jest taki dosyc intensywny [emoji847]

Jasne [emoji5] tylko ja na tlusto bo na smietanie [emoji200]

Ogolnie na tym tluszczyku co zostal od mieska podsmazam cebulke (drobna kostka) z pieczarkami i doprawiam sola i pieprzem czasem dodaje czosnek jak mam ochote ( aczkolwiek czosnek zabija smak-polecam bez) dodaje do tego śmietanę ktora doprawiam sola i pieprzem ( ilosc wg uznania) to sie ladnie gotuje , smietanka troche zgęstnieje i w sumie gotowe , aczkolwiek ja dodaje do tego jeszcze sos pieczarkowy z paczki ( rozrabiam go w wodzie -ale nie za duzo) i wtedy jest taki dosyc intensywny [emoji847]
A śmietana ile %? Chyba podobnie robiłam, ale nie smakował mi.

reklama
Do góry