Haha koniecznie! Dobrze, ze juz niedlugoLaski, ja musze iść na zwolnienie bo wracam z roboty a tu prawie 300 nowych wiadomości [emoji38] zaraz nadrobię [emoji123][emoji123]
Moj maraton 7.00-19.00 zakończony. Coś niewyraźnie się czuję, muszę nafaszerować się moim syropem. [emoji45]
reklama
Podziwiam że tyle wytrzymujesz. Mnie też coś rozkładaLaski, ja musze iść na zwolnienie bo wracam z roboty a tu prawie 300 nowych wiadomości [emoji38] zaraz nadrobię [emoji123][emoji123]
Moj maraton 7.00-19.00 zakończony. Coś niewyraźnie się czuję, muszę nafaszerować się moim syropem. [emoji45]
rena86
Fanka BB :)
Gratulacje Syna, a jak się Zapatrujesz? Wolalabys corcie? super ze badania dobrze! Po lekach napewno bedzie wszystko dobrzeHej. Jestem po wizycie. Na bóle podbrzusza powiedział, że takie jak ja mam są wpisane w ciążę bo się rozciąga. Sprawdził wyniki prenatalnych powiedział, że dobrze wyszły. Okazało się, iż będzie chłopak więc z mojej Poli nici. Zmartwilam się tylko bo cytologia nie wyszła. Cytoliza wyszła i jakieś globulki dostałam, ale się rozczytać nie mogę co to.
No to gratuluję syna! a globulkami szybko wyleczyszHej. Jestem po wizycie. Na bóle podbrzusza powiedział, że takie jak ja mam są wpisane w ciążę bo się rozciąga. Sprawdził wyniki prenatalnych powiedział, że dobrze wyszły. Okazało się, iż będzie chłopak więc z mojej Poli nici. Zmartwilam się tylko bo cytologia nie wyszła. Cytoliza wyszła i jakieś globulki dostałam, ale się rozczytać nie mogę co to.
Darina87
Najważniejsze, że chłopak zdrowy!!! Cieszyć się!Hej. Jestem po wizycie. Na bóle podbrzusza powiedział, że takie jak ja mam są wpisane w ciążę bo się rozciąga. Sprawdził wyniki prenatalnych powiedział, że dobrze wyszły. Okazało się, iż będzie chłopak więc z mojej Poli nici. Zmartwilam się tylko bo cytologia nie wyszła. Cytoliza wyszła i jakieś globulki dostałam, ale się rozczytać nie mogę co to.
angie.
Jasne [emoji5] tylko ja na tlusto bo na smietanie [emoji200]Szukam dobrego przepisu na sos pieczarkowy?! Podzielisz się!?
Ogolnie na tym tluszczyku co zostal od mieska podsmazam cebulke (drobna kostka) z pieczarkami i doprawiam sola i pieprzem czasem dodaje czosnek jak mam ochote ( aczkolwiek czosnek zabija smak-polecam bez) dodaje do tego śmietanę ktora doprawiam sola i pieprzem ( ilosc wg uznania) to sie ladnie gotuje , smietanka troche zgęstnieje i w sumie gotowe , aczkolwiek ja dodaje do tego jeszcze sos pieczarkowy z paczki ( rozrabiam go w wodzie -ale nie za duzo) i wtedy jest taki dosyc intensywny [emoji847]
Darina87
A śmietana ile %? Chyba podobnie robiłam, ale nie smakował mi.Jasne [emoji5] tylko ja na tlusto bo na smietanie [emoji200]
Ogolnie na tym tluszczyku co zostal od mieska podsmazam cebulke (drobna kostka) z pieczarkami i doprawiam sola i pieprzem czasem dodaje czosnek jak mam ochote ( aczkolwiek czosnek zabija smak-polecam bez) dodaje do tego śmietanę ktora doprawiam sola i pieprzem ( ilosc wg uznania) to sie ladnie gotuje , smietanka troche zgęstnieje i w sumie gotowe , aczkolwiek ja dodaje do tego jeszcze sos pieczarkowy z paczki ( rozrabiam go w wodzie -ale nie za duzo) i wtedy jest taki dosyc intensywny [emoji847]
angie.
No ja na 30 zazwyczaj [emoji2]A śmietana ile %? Chyba podobnie robiłam, ale nie smakował mi.
reklama
Darina87
Dziękuję!!! Mam. Zamiar wypróbować za nie długo.A śmietana ile %? Chyba podobnie robiłam, ale nie smakował mi.