Szybko zleci
Na pocieszenie dodam, ze ja dopiero 16.01
To ja jeszcze później. 22.01 [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko zleci
Na pocieszenie dodam, ze ja dopiero 16.01
Hihi ja to samo. Latem niestety puchne a w ciąży pewnie bylby w ogóle kosmos wiec chciałam poród maj/czerwiec no i na latem nie ma tak duzo ubierania dzidzi jak zimą [emoji847]
Ostatnio też o tym właśnie pomyślałam [emoji6].To prawda ale plusem dzieci zimowych jest rozszerzanie diety wszystkim co świeżutkie Nasze będą musiały się ratować zapasami mrożonek)
A jednak... jak w rodzice.pl [emoji16] gratuluję chłopczyka )Dziewczynki jestem po wizycie . Wszystko ok .Będzie chłopiec [emoji16]A jednak [emoji3]
A to łobuz mały [emoji39]Nooo i nie wiemy [emoji4] dzidzia się tak wiercila, ze dr nie jest pewny. Z jednej strony widać ze dziewczynka a pod innym katem ze może jednak chłopak [emoji85][emoji85][emoji85] czekamy do połówkowych [emoji14]
Gratuluję [emoji4][emoji4]Dziewczynki jestem po wizycie . Wszystko ok .Będzie chłopiec [emoji16]A jednak [emoji3]
Widziałam turaj tez już piękne brzuszki u mnie narazie nie wiele ale już nie znika rano Zobacz załącznik 929828
Gratulacje!!! 3 chłopców i mąż będą Cię na rękach nosić.Dziewczynki jestem po wizycie . Wszystko ok .Będzie chłopiec [emoji16]A jednak [emoji3]
No tak to byl minus orzy rozszerzaniu diety. Za to jak beda mialy roczek to juz wszystko beda jesc świeżeTo prawda ale plusem dzieci zimowych jest rozszerzanie diety wszystkim co świeżutkie Nasze będą musiały się ratować zapasami mrożonek)