reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej Wam! Zazdroszczę wizytujacym, ja po 5 tygodniach wizytuje dopiero jutro po 12 [emoji85]
Wyniki porobione, nie wszystkie w normie, zobaczymy co na to dr no i na moje upławy - pewnie jedno z drugim i wyjdzie infekcja.
A mam pytanie do tych na L4: wypłatę macie na takim samym poziomie czy wyższa/niższa? Byłam wczoraj w zusie i przy okazji babka coś mówiła, że przy stałej pensji i L4 nie ma jakiś składek i zrozumiałam, że może być mniejsza...?;/ w sumie nie dociekalam, bo nie po to poszłam, ale teraz tak o tym rozmyślam ;P
Bedzie troche wyzsza :) nie odciagaja wlasnie skladek zdrowotnych chyba

reklama
Hej Wam! Zazdroszczę wizytujacym, ja po 5 tygodniach wizytuje dopiero jutro po 12 [emoji85]
Wyniki porobione, nie wszystkie w normie, zobaczymy co na to dr no i na moje upławy - pewnie jedno z drugim i wyjdzie infekcja.
A mam pytanie do tych na L4: wypłatę macie na takim samym poziomie czy wyższa/niższa? Byłam wczoraj w zusie i przy okazji babka coś mówiła, że przy stałej pensji i L4 nie ma jakiś składek i zrozumiałam, że może być mniejsza...?;/ w sumie nie dociekalam, bo nie po to poszłam, ale teraz tak o tym rozmyślam ;P
Mi wyliczaja średnia więc mam trochę więcej, ale to też będzie zależało od ilość dni pracujących w danym miesiącu. Nie będzie to jednak duża różnica.

Hej gratuluję już wizyt udanych i poznanych płci.. Zaciskam kciuki z późniejsze... Ja po tych świętach nie mogę dojść do siebie z małym mam problem bo nie może spać do 2-3 w nocy i nie wiem dlaczego...

Ja jutro wizytuje I mam takiego stresa że to głowa mała... Czy któraś jeszcze jutro??

Taka sama :)

no i super [emoji3590]Trzymam kciuki, będzie dobrze [emoji6]ja uwielbiam beż i szarości, można kupić właśnie dużo uniwersalnych ubranek O jej faktycznie trzeba robić zapasy, a kiedy najwcześniej rozszerza się dietę?
Ja juz nie pamietam jak to bylo z mlodym [emoji57] teraz zamierzam karmic mm a po 4msc zaczac rozszerzanie

Ja miałam różne pensje i teraz mam wyliczona średnia.

Ja mialam swoje wynagrodzenie podstawa plus premie, wynagrodzenie teraz na l4 wychodzą ze średniej z 12 miesięcy, w zależności od miesiąca będzie różnić mi się to +/- od kilkudziesięciu do nawet podobno ok 200zl w zależności ile chyba jest dni albo dni roboczych (juz nie pamietam) w danym miesięcu

reklama
Hej gratuluję już wizyt udanych i poznanych płci.. Zaciskam kciuki z późniejsze... Ja po tych świętach nie mogę dojść do siebie z małym mam problem bo nie może spać do 2-3 w nocy i nie wiem dlaczego...

Ja jutro wizytuje I mam takiego stresa że to głowa mała... Czy któraś jeszcze jutro??
Jaaaaaa! 12.20 ;]

Do góry