Sama już nie wiem...ja dość dużo pije herbata,wodaJak masz biegunkę to może lekko jesteś odwodniona. Wczoraj ginka powiedziała mojej bratowej ze boli ja brzuch bo pije za.mało wody a że Ty masz biegunkę to może to
reklama
Ja znowu mam przeczucie na dziewczynkę [emoji16] ciekawe czy u mnie się sprawdzi intuicja [emoji85]Tak niby byla dziewczynka ale ja czulam ze chłopiec i jednak [emoji3] przynajmniej zrobimy jeden wspólny pokój bo mają bardzo duzy
Anolik
Fanka BB :)
A jednak chłopczyk. Gratuluję [emoji8]Dziewczynki jestem po wizycie . Wszystko ok .Będzie chłopiec [emoji16]A jednak [emoji3]
Pati111
Fanka BB :)
Hehe dzidzia nie chce się ujawnić [emoji23] a kiedy polowkowe?
A to lobuz
Połówkowe 25.01 trzeba unikać w dalszym ciągu sklepów dla dzieci
Duzo ładnych ciuszkow jest w bezach i szarosciachPołówkowe 25.01 trzeba unikać w dalszym ciągu sklepów dla dzieci
Hehe no niestety trzeba się powstrzymać [emoji16] ja tam nie będę za dużo szalała z ubraniami jeżeli okaże się że dziewczynka bo ciuszki będę miała po moich siostrzenicach [emoji4]Połówkowe 25.01 trzeba unikać w dalszym ciągu sklepów dla dzieci
Szybko zleciKto jeszcze dzisiaj ze mną wizytuje? Skrętu kiszek dostanę. Wizytę mam o 16 A w pracy jestem do 15, także tyle dobrego że mam czym głowę zająć [emoji6]
Na pocieszenie dodam, ze ja dopiero 16.01
Zleci czas szybko [emoji4]Kto jeszcze dzisiaj ze mną wizytuje? Skrętu kiszek dostanę. Wizytę mam o 16 A w pracy jestem do 15, także tyle dobrego że mam czym głowę zająć [emoji6]
reklama
Ja dzień szybciej [emoji39]Szybko zleci
Na pocieszenie dodam, ze ja dopiero 16.01