reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Nooo i nie wiemy [emoji4] dzidzia się tak wiercila, ze dr nie jest pewny. Z jednej strony widać ze dziewczynka a pod innym katem ze może jednak chłopak [emoji85][emoji85][emoji85] czekamy do połówkowych [emoji14]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jednak staram się wypijać te 2-3l, włączając w to wodę, kawę i herbatę, choć nie jest łatwo, bo w wirze zajęć często zapominam o pragnieniu. Korzystam z doświadczenia kolezanki, która niedawno rodziła. W 6mc męczyły ja bóle brzucha, aż do szpitala trafiła i się okazało, ze przyczyna było odwodnienie

Dziewczyny ja dziś umieram, nie mam już siły. Znowu mam biegunkę,nie wiem co się dzieje. Co dwa trzy tygodnie mam biegunkę i dwa dni wyjęte z życia. Co przytyję a kilo to po takim epizodzie znowu w dół. To by mnie nie martwiło ale tak mnie brzuch boli że szok. Wczoraj się bardzo zdenerwowowalam ale czy to od tego już nie wiem. Jestem po usunięciu woreczka i już nie wiem czy to wątroba, trzustka może jelita a może na tle nerwowym. Idę po południu do lekarza ogólnego może mi coś doradzi bo się wykoncze. Biedne to moje maleństwo [emoji25]

Gratuluje udanych wizyt[emoji3]

Dziewczyny ja dziś umieram, nie mam już siły. Znowu mam biegunkę,nie wiem co się dzieje. Co dwa trzy tygodnie mam biegunkę i dwa dni wyjęte z życia. Co przytyję a kilo to po takim epizodzie znowu w dół. To by mnie nie martwiło ale tak mnie brzuch boli że szok. Wczoraj się bardzo zdenerwowowalam ale czy to od tego już nie wiem. Jestem po usunięciu woreczka i już nie wiem czy to wątroba, trzustka może jelita a może na tle nerwowym. Idę po południu do lekarza ogólnego może mi coś doradzi bo się wykoncze. Biedne to moje maleństwo [emoji25]

Kurcze biedna :( oby cos doradzil

Jak masz biegunkę to może lekko jesteś odwodniona. Wczoraj ginka powiedziała mojej bratowej ze boli ja brzuch bo pije za.mało wody a że Ty masz biegunkę to może to

reklama
Do góry