Pati111
Fanka BB :)
Witam się w Nowym Roku !
Na wstępie wszystkiego najpiękniejszego dla wszystkich czerwcoweczek !
Widzę ze tu o mnie zapomnialyscie ja od 21 do wczoraj w ciaglych podróżach aleeee udało mi się już wszystko nadrobić napisałam już do Agatki w sprawie dopisania na listę i mam nadzieje ze jeszcze się uda
Witam tez wszystkie nowe dziewczyny
U mnie dziś 17 + 1 ruchów nie czuje ale lekarz wspominał o łożysku na przedniej ścianie.
Pianistka widziałam ze zaszalałas z zakupem wyprawkowym wózek piękny
Ps prosze tez o przepis na zakwas ja uwielbiam buraki )))
Rozczuliły mnie zdjęcia z waszymi bobasami zaraz po narodzinach
Kamila ja przy każdym pobieraniu krwi robię się blada i do omdlenia mi bardzo blisko. Na szczęście narazie jeszcze obyło się bez większych ekscesów
Co do wagi i wzrostu u mnie 176 cm i początkowa waga 58,5 kg teraz 60 wiec mam 1,5 na plusie
Na wstępie wszystkiego najpiękniejszego dla wszystkich czerwcoweczek !
Widzę ze tu o mnie zapomnialyscie ja od 21 do wczoraj w ciaglych podróżach aleeee udało mi się już wszystko nadrobić napisałam już do Agatki w sprawie dopisania na listę i mam nadzieje ze jeszcze się uda
Witam tez wszystkie nowe dziewczyny
U mnie dziś 17 + 1 ruchów nie czuje ale lekarz wspominał o łożysku na przedniej ścianie.
Pianistka widziałam ze zaszalałas z zakupem wyprawkowym wózek piękny
Ps prosze tez o przepis na zakwas ja uwielbiam buraki )))
Rozczuliły mnie zdjęcia z waszymi bobasami zaraz po narodzinach
Kamila ja przy każdym pobieraniu krwi robię się blada i do omdlenia mi bardzo blisko. Na szczęście narazie jeszcze obyło się bez większych ekscesów
Co do wagi i wzrostu u mnie 176 cm i początkowa waga 58,5 kg teraz 60 wiec mam 1,5 na plusie