reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja celowałam właśnie w czerwiec bo chciałam żeby bobaska lato zastało i żebym nie męczyła się w ciąży w upały :)) szczęśliwie udało mi się pomyślnie "wybrać" miesiąc [emoji5]
Hihi ja to samo. Latem niestety puchne a w ciąży pewnie bylby w ogóle kosmos wiec chciałam poród maj/czerwiec no i na latem nie ma tak duzo ubierania dzidzi jak zimą [emoji847]

Ja celowałam właśnie w czerwiec bo chciałam żeby bobaska lato zastało i żebym nie męczyła się w ciąży w upały :)) szczęśliwie udało mi się pomyślnie "wybrać" miesiąc [emoji5]
Ja z pierwszym dzieckiem planowałam właśnie czerwiec/lipiec i się udało z czerwcem, a teraz już nic nie planowałam i termin porodu mam taki jak z pierwszym synkiem więc widoczne pisany mi ten miesiąc. [emoji6] Bardzo sobie chwalę poród w czerwcu bo łatwiej było przetrwać ciąże bez takich upałów. [emoji39]

Załączniki

• 20180228_164047.jpg
    20180228_164047.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 82
Ja też tak zawsze planowałam i z wszystkimi sie udało [emoji3]
Ja sobie pomyślałam, że mamy dużo łatwiej rodząc w czerwcu, nie trzeba kupować spiworków jakiś ocieplaczy, czapeczek itd, a jak będzie ciepło to dziedziaczek może leżeć w samym pampersie, nie przegrzeje się nie spoci super sprawa z tym miesiącem, zdecydowanie wydaje mi się tańszy pod względem wydatków również [emoji2] no i można założyć sukienkę i wyjść na spacer, a nie męczyć się w spodniach i kurtkach po porodzie.

reklama
Do góry