reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja sie na poczatku zastanawialam nad Femibionem właśnie, ale jak poczytalam sklad i porównanie u pana tabletki to zminilam zdanie. Malo witaminy d, jodu czyli tego co najważniejsze a samych witamin sporo [emoji849]
Brałam w 1 ciąży mi jakos odpowiada, wit d mam dodatkowo, podjadam synkowi. Lekarz nie widzialnprzeciwskazan z tego co w pierwszej ciazy czytalam to tam jest dobra forma kwasu foliowego.

To zabawne, ale całkiem normalnie[emoji16] serio, on na tyle stopniowo rośnie, że normalnie się funkcjonuje, zmienia się środek ciężkości i choć jest ciezej, bolą plecy i nie wszystko można zrobić to żyje się tak samo jak bez brzucha [emoji38]

To ja w 38 tc miałam trochę mniejszy brzuch i mi normalnie się nie funkcjonowało bo np. ciężko było mi ogolic miejsca intymne albo, mąż musiał mi czasem pomóc buty założyć :-p
I to jest mój brzuch jakoś od razu przed porodem czyli w 38 tc
IMG_20190102_201949.jpg

To ja w 38 tc miałam trochę mniejszy brzuch i mi normalnie się nie funkcjonowało bo np. ciężko było mi ogolic miejsca intymne albo, mąż musiał mi czasem pomóc buty założyć :-p
I to jest mój brzuch jakoś od razu przed porodem czyli w 38 tcZobacz załącznik 929793
Super brzuszek :)) a włosy jakie dłuuugie [emoji7][emoji7][emoji7]

Haha nie no wiadomo juz lepiej lyknac tabletkę. Ja swój zakwas wylalam bo mi sam zapach już na nerwy działał ;)
To może Spróbuj zrobic koktajl z buraka, :wink:. Link do: Mus deserowy, koktajl, smoothie – czarodziejski i wcale nie z malin! ;-) .Robilam, zdecydowanie lepszy,:tak: tylko tyle, ze trzeba buraka upiec, ja pokroilam na mniejsze,zeby szybciej sie upiekl,zawinelam w folie 3 buraki i przy okazji pieczenia frytek pieklam. Az boję sie swojego zakwasu probowac. Jesli nie macie problemu z wynikami badań, to meczyc sie nie trzeba burakami, ja juz bralam zelazo w tamtym roku przy anemi i chyba wole sprobowac inne metody(np.szpinak,brokuly) bo po tabletkach mialam niestety problemy gastryczne :sad:

"Median" to są te średnie, najbliżej prawidłowego wyniku, u mnie jak widać były odchylenia..Zobacz załącznik 929787
To ja te wyniki jakos zupelni inaczej miałam rozpisane [emoji849] ehh nie bede teraz się nad tym zastanawiac bo chyba nie ma sensu jak wyszly mi potem dobre wyniki..[emoji849]
I to jest mój brzuch jakoś od razu przed porodem czyli w 38 tcZobacz załącznik 929793
No to ja mialam bardzo podobny jak szlam rodzic w 40+2 [emoji14] nie za duzy nie za mały no i mi w niczym nie przeszkadzal [emoji57]

Jak na 38 tydz mi się wydaje maluszek brzuszek. Ładny i zgrabny i tylko brzuszek odstaje.

reklama
Do góry