G
guest-1704238530
Gość
Wszystko w h&m [emoji4]Gdzie kupiłaś?[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko w h&m [emoji4]Gdzie kupiłaś?[emoji6]
Zgadza sięSuper [emoji3]h&m?
Niestety na wyprzedazy tylko bluzka byla, reszta nie [emoji24]Fajna bluzeczka. Brzusio zaprezentowany pięknie.
Wyprzedaże oj wyprzedaże
Oglądałam na necie i też się zastanawiam czy nie zamówić [emoji6]jeszcze jedna w paseczki mi się podobałaZgadza się
Trzymam kciuki i wysyłam pozytywne myśli. Będzie dobrze, musi.Ja oddałam dzisiaj krew na sanco. Teraz trudny czas oczekiwania.
Trzymajcie kciuki.
To moje pierwsze dziecko, ale też chcę sama się zająć z pomocą męża. Jak uznamy, że jest tragedia nie dajemy rady to pewnie ja sprowadzę mamę, ale teściowej nigdy bo jest przesądna i ma takie starostwieckie metody.I ja jestem tego samego zdania. Też chcę się zajmować sama i mam nadzieję że sobie poradzę. Mimo, że nie mam doświadczenia tak samo jak miałaś Ty. Nie lubię jak ktos mi się wtrąca, lubię mieć po swojemu i swoje sposoby.
Oj, biedna
Ja właśnie zapisałam się na badania połówkowe, 24 stycznia, to będzie 21+0
Ja tez zamierzam razem z mężem, choc moja mama juz się oferowała z pomocą więc jak cos to z moja mama nie widzę problemu żadnego ale tesciowa neverTrzymam kciuki i wysyłam pozytywne myśli. Będzie dobrze, musi.To moje pierwsze dziecko, ale też chcę sama się zająć z pomocą męża. Jak uznamy, że jest tragedia nie dajemy rady to pewnie ja sprowadzę mamę, ale teściowej nigdy bo jest przesądna i ma takie starostwieckie metody.
mama mi taka sama bluzeczke kupila w krakowie w h&m super jest fajnie sie nosi i nie trzeba prasowac . ja mam troszke ciemniejszy kolor[emoji4]Wszystko w h&m [emoji4]
Trzymam kciukiJa oddałam dzisiaj krew na sanco. Teraz trudny czas oczekiwania.
Trzymajcie kciuki.