pantera987
Fanka BB :)
Gdzie kupiłaś?[emoji6]Ale dzis poszalalam. Kupiłam sobie w końcu ciążowe spodnie, legginsy i bluzeczke, od razu brzuszek ładniej sie prezentuje [emoji7] i na deser zjadłam lody w grycanie [emoji16][emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie kupiłaś?[emoji6]Ale dzis poszalalam. Kupiłam sobie w końcu ciążowe spodnie, legginsy i bluzeczke, od razu brzuszek ładniej sie prezentuje [emoji7] i na deser zjadłam lody w grycanie [emoji16][emoji85]
A mnie się dziś zachciało zupy brokulowej [emoji6] też wciaglam dwie miseczki...Wygląda apetycznie. [emoji6]Ja właśnie zjadłam dwie miseczki żurku i mam ochotę na jeszcze [emoji39][emoji85].
Będzie dobrze, trzymam kciukiJa oddałam dzisiaj krew na sanco. Teraz trudny czas oczekiwania.
Trzymajcie kciuki.
Jak wyszłam za mąż miałam 25 lat i na początku też nie wiedziałam jak mówić do męża rodziców. Było bezosobowo jakoś tak nijak. Ale z biegiem czasu jakoś tak samo naturalnie wyszło że praktycznie po pół roku mówiłam już mamo i tato. Mój mąż też tak mówi do mojej mamyTo ja dokładnie tak samo mówię do swojej teścioweja mojej mamie opowiadam "teściowa to, teść tamto", nigdy przy mojej mamie nie powiem na kogoś innego "mama" ani "tata"
![]()
Super Pieknie wygladasz!!
Super [emoji3]h&m?
Mój ma 15 miesięcyA przypomnij mi ile ma?
Moj dopiero 1,5 roku więc to tez dlatego. Ja nawet siedziec nie moge tylko coagle czynnie brac udział w zabawieew. Jak gotuje to posadzic go na blat i on muso pomagać. Cos umyc, gdzies cos wrzucic, pomieszać bo inaczej moge zapomniec o zrobieniu czegokolwiek
No to zrozumiałe, że sam sie nie pobawiMój ma 15 miesięcy![]()
Nie mówię, że mamci o nic nie zapytam. Ale żeby przez 24h była że mną to bez przesady. Mam nadzieję, że tak jak mówisz instynkt zadziała i będę wiedziała co robić.Instynkt przychodzi i nawet brak doświadczenia nic tu wtedy nie znaczy [emoji6] ja po pierwszym porodzie nie mialam wyboru i musialam sobie radzic sama, jesli podczytywalas watek to moze wiesz dlaczego [emoji6] na a teraz jak juz wiem co i jak, mam swoje metody na wiekszosc spraw itd to wole sobie radzic sama [emoji6][emoji106]Ja tam lubie rady i obecnosc tz rodzicow no ale raczej bede wolala sama siedziec z dziecmi zaraz po porodzie, jak nie wiem jak sie bede czula, wygladala wile żeby nikt więcej mnie nie widzila wtedy [emoji14]
On czasem bawi się sam, ale zawsze nielegalnymi rzeczami xD sprzętem w kuchni na przykład albo kablami czy gniazdkiemNo to zrozumiałe, że sam sie nie pobawi![]()
Fajna bluzeczka. Brzusio zaprezentowany pięknie.
Haha no tak! Mój juz na legalu mi wszystko z kuchni wynosi wiec i tym musimy się bawic razemOn czasem bawi się sam, ale zawsze nielegalnymi rzeczami xD sprzętem w kuchni na przykład albo kablami czy gniazdkiem![]()