reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Część mamusie ! Wszystkiego najlepszego w nowym roku, duuuzo zdrowia dla Was i waszych malenstw i mnóstwo cierpliwości [emoji6]
Mam do Was pytanie. Jestem przed zakupem poduchy ciążowej do pisania typu banan. I tu moje pytanie do was czy lepszy jest taki banan/rogal czy może typu wąż ?

reklama
Też tak mam :) i zawsze staram się zgadywać. W ogóle ja jestem dziwna bo nie pozwalalam mezowi samemu jezdzic w trasy wieksze. Zaesze musialam z nim, bo jak sie cos stanie to nie tylko jemu. Teraz jak jest Ignas to odpuściłam ale musi mi meldowac codziennie ze dojechal 35km do pracy! Tyle, ze to taka kreta droga i roznie z warunkami zima
Mój w tygodniu jest handlowcem, a w weekendy DJ'em w innym województwie więc i tak pokonuje setki km. Też się o niego boję, no ale taka praca...

Ja zaczynalam z wagą 97-98 przy wzroście 168. Teraz 15 tydzien i mam -7kg...ale mdlosci i wymioty nie odpuszczaja ;)

Ale za to wczoraj wyczytalam na jakiejs stronce ze "Amerykańscy naukowcy" przeprowadzili jakies badania z ktorych wynika ze dzieci kobiet ktore wymiotowaly w ciąży sa bardzo inteligentne ;) i tego sie bede trzymać zeby jakoś przetrwac ten czas! ;)
Poza tym moja mama będąc ze mną w ciąży wymiotowala do samego rozwiazania a ja jestem bardzo inteligentna wiec teza sie sprawdza ;)
A ja dzis witam sie z Wami w drugim trymestrze! W koncu 14+0 hehe

Hahaha:)
Biedne moje dzieciątko ;) zero mdłości teraz i w pierwszej ciąży:))
Ale rozumiem:), humor należy sobie poprawiać i pewnie zrobiłabym tak samo ;)

Hahaha:)
Biedne moje dzieciątko ;) zero mdłości teraz i w pierwszej ciąży:))
Ale rozumiem:), humor należy sobie poprawiać i pewnie zrobiłabym tak samo ;)
To według różnych teorii moje powinny być łyse bo zero zgagi. A urodziły się takie czarne małpki. Szczególnie ten wcześniak nie było widać granicy miedzy brwiami i włosami glowy

Poki co ja chyba jestem najmlodsza [emoji6] jeszcze 22lata [emoji6] prawie 5latek w domu i 3 ciąża [emoji6]
Witajcie [emoji8]
Nie jesteś najmłodsza bo chyba ja jestem [emoji85] w listopadzie miałam 21 urodziny [emoji16] my dzisiaj zaczynamy remont sypialni [emoji4] aż nie mogę doczekać się efektu końcowego [emoji85]

reklama
Witajcie [emoji8]
Nie jesteś najmłodsza bo chyba ja jestem [emoji85] w listopadzie miałam 21 urodziny [emoji16] my dzisiaj zaczynamy remont sypialni [emoji4] aż nie mogę doczekać się efektu końcowego [emoji85]
No to ty jestes najmlodsza w takim razie [emoji106][emoji12]

Zbieram sie na pobranie krwi [emoji58] jak mi sie nie chce [emoji58]

Do góry