reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wiesz teraz startowalam z 65 i w 18tc +1kg to rzeczywiście nie jest zle.
Ale w pierwszej ciąży startowalam z 50 i konczylam na 60 wiec dla mnie teraz świadomość ze na pewno przekrocze 70kg to dla mnie lekki dramat [emoji58]
Dziewczyny nie panikujcie z wagą ! Ja w 1 ciąży przytyłam 17kg wazyłam 73kg przy wzroscie 165, wiec szok- stwierfzulam nie panijuje rok tylam daje sobie rok na zgubę iii spadło 20kg samoistnie, nie ćwiczyłam nie miałam diety, przy 2 podobnie, wuec głowa do GÓRY-spadnie i Wam.

Ostatnia edycja:
Część mamusie ! Wszystkiego najlepszego w nowym roku, duuuzo zdrowia dla Was i waszych malenstw i mnóstwo cierpliwości [emoji6]
Mam do Was pytanie. Jestem przed zakupem poduchy ciążowej do pisania typu banan. I tu moje pytanie do was czy lepszy jest taki banan/rogal czy może typu wąż ?
To chyba kwestia gustu.. chociaż czytałam kiedyś, że np. poducha C jest dobra do 165cm wzrostu, wyższym dziewczynom ponoć nie jest na niej wygodnie bo za mała. Ale tych poduch to chyba z 5 rodzajów jest[emoji16]

To chyba kwestia gustu.. chociaż czytałam kiedyś, że np. poducha C jest dobra do 165cm wzrostu, wyższym dziewczynom ponoć nie jest na niej wygodnie bo za mała. Ale tych poduch to chyba z 5 rodzajów jest[emoji16]
Właśnie widziałam, że tyle tego i zgłupiałam [emoji39]a mam połowę 16 tygodnia a plecy tak bolą [emoji17][emoji17] a co będzie dalej ?[emoji86] ooo to ta typu C byłaby idealna bo ja ledwie 158 cm [emoji39] dziękuję !

Witajcie :) ja dziś od rana nieprzytomna, do kawy zamiast mleka wlalam sobie soku jablkowego :confused: i się dziwię czemu ta kawa nie jest biała... Wtedy zauważyłam co trzymam zamiast mleka.
Zaraz postaram się zrobić tą listę w końcu, mam nadzieję że syn mi pozwoli dokończyć bo z nim różnie bywa :hmm:

reklama
Do góry