reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Część mamusie ! Wszystkiego najlepszego w nowym roku, duuuzo zdrowia dla Was i waszych malenstw i mnóstwo cierpliwości [emoji6]
Mam do Was pytanie. Jestem przed zakupem poduchy ciążowej do pisania typu banan. I tu moje pytanie do was czy lepszy jest taki banan/rogal czy może typu wąż ?

reklama
Też tak mam :) i zawsze staram się zgadywać. W ogóle ja jestem dziwna bo nie pozwalalam mezowi samemu jezdzic w trasy wieksze. Zaesze musialam z nim, bo jak sie cos stanie to nie tylko jemu. Teraz jak jest Ignas to odpuściłam ale musi mi meldowac codziennie ze dojechal 35km do pracy! Tyle, ze to taka kreta droga i roznie z warunkami zima
Mój w tygodniu jest handlowcem, a w weekendy DJ'em w innym województwie więc i tak pokonuje setki km. Też się o niego boję, no ale taka praca...

Ja zaczynalam z wagą 97-98 przy wzroście 168. Teraz 15 tydzien i mam -7kg...ale mdlosci i wymioty nie odpuszczaja ;)

Ale za to wczoraj wyczytalam na jakiejs stronce ze "Amerykańscy naukowcy" przeprowadzili jakies badania z ktorych wynika ze dzieci kobiet ktore wymiotowaly w ciąży sa bardzo inteligentne ;) i tego sie bede trzymać zeby jakoś przetrwac ten czas! ;)
Poza tym moja mama będąc ze mną w ciąży wymiotowala do samego rozwiazania a ja jestem bardzo inteligentna wiec teza sie sprawdza ;)
A ja dzis witam sie z Wami w drugim trymestrze! W koncu 14+0 hehe

Hahaha:)
Biedne moje dzieciątko ;) zero mdłości teraz i w pierwszej ciąży:))
Ale rozumiem:), humor należy sobie poprawiać i pewnie zrobiłabym tak samo ;)

Hahaha:)
Biedne moje dzieciątko ;) zero mdłości teraz i w pierwszej ciąży:))
Ale rozumiem:), humor należy sobie poprawiać i pewnie zrobiłabym tak samo ;)
To według różnych teorii moje powinny być łyse bo zero zgagi. A urodziły się takie czarne małpki. Szczególnie ten wcześniak nie było widać granicy miedzy brwiami i włosami glowy

Poki co ja chyba jestem najmlodsza [emoji6] jeszcze 22lata [emoji6] prawie 5latek w domu i 3 ciąża [emoji6]
Witajcie [emoji8]
Nie jesteś najmłodsza bo chyba ja jestem [emoji85] w listopadzie miałam 21 urodziny [emoji16] my dzisiaj zaczynamy remont sypialni [emoji4] aż nie mogę doczekać się efektu końcowego [emoji85]

reklama
Witajcie [emoji8]
Nie jesteś najmłodsza bo chyba ja jestem [emoji85] w listopadzie miałam 21 urodziny [emoji16] my dzisiaj zaczynamy remont sypialni [emoji4] aż nie mogę doczekać się efektu końcowego [emoji85]
No to ty jestes najmlodsza w takim razie [emoji106][emoji12]

Zbieram sie na pobranie krwi [emoji58] jak mi sie nie chce [emoji58]

Do góry