reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny czy któraś z Was jeszcze wymiotuje? W czwartek kończę 16tc. Ciągle czuje się tak jakby coś mi zalegalo na żołądku
emoji17.png
emoji17.png

Ja codziennie rano wymiotuję jak się obudzę i wieczorem mam mdłości. W pierwszej ciąży wymiotowałam do 7 miesiąca.

Boziu, nie grzeszcie z taką waga że grube jesteście. Pliss! Bo teraz to dopiero czuje się jak odludek z moją waga. Mam 173 i już 73 kilo.

U mnie podobnie, 174 cm, ważyłam 70 kg ale po 10 dniach na teściowej kuchni jest już 73 kg, wrr

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam 172 i teraz 61 kg (3 kg na plusie) ale to chyba przez steryd bo jestem na encortonie. Dzisiaj 16+5tc.

Miewacie może bóle podbrzusza? U mnie dzisiaj się pojawił i mnie to mocno stresuje. Musiałam już zażyć no spe, której jak ognia unikam... ehh

Tak pozatym, życzę wam wszystkiego dobrego w nowym roku !! :)
Mnie pobolewa tak od 4 dni. Zwłaszcza wieczorem. Nie wiem czy za ciasne ubrania noszę czy się tam rozrasta. Trochę porównywalne dla mnie jak przed okresem albo na początku ciąży. Nie jest to cały czas i nie jakoś bardzo mocno. Dla mnie znośnie więc już czekam tylko do czwartku żeby lekarza się poradzić czy tak ma być.

U mnie obecnie 51,8 kg przy 163 cm, startowałam z 49,8 także na plusie 2 kg;)

Pospałam od 21.00 a teraz pobuuuudka, mój organizm zwariował [emoji2960][emoji2960][emoji2960] no nic, walczę dalej, dobranoc dziewczyny ;*

A mezus w koncu sie doczekał i poczul jak malenstwo puka do nas [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

My dzis 3/4 dnia w lozku [emoji50]

Obejrzeliśmy prawie caly 1 sezon belfra [emoji39] byly przerwy na jedzonko tylko haha , ja dalej ogladam teraz jakis film a maz wymiekl [emoji57] a bobo daje znac o sobie [emoji173]

Dobrej nocy [emoji7][emoji8]

hej. nie moge spać. u mnie pogoda straszna. wieje,zimno brrrr. nie ruszam sie dzisiaj z domu. rozleniwily mnie te swieta [emoji6]

reklama
Dzien dobry [emoji257] ja dzis na badania i juz oczywiście nie spie [emoji52]
Zamiast spac uzeram sie z tabletem, wczoraj przywrocilam ustawienia fabryczne a dzis juz nic nie moge na nim zrobic bo nie moge dodac konta google [emoji52] musze cos wykombinowac [emoji57] tz sie wole nie przyznawac ze znow cos naklikalam [emoji57][emoji85]

Do góry