Ja-ga
Fanka BB :)
Ja też lubię...dopóki w niej nie jestemTo chyba tylko ja jestem taka dziwna ze lubie bardzo ten stan ciąży [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też lubię...dopóki w niej nie jestemTo chyba tylko ja jestem taka dziwna ze lubie bardzo ten stan ciąży [emoji12]
Ogólnie to bylo moje marzenie stworzyc taki dom zastepczy dla dzieciaków. Moj maz jednak nie jest do tego kompletnie przekonany i wiem, ze zgodzilby sie tylko dla mnie. Nigdy nie chciałam jednak na niego wpływać więc takie tematy odpuściłam. Uważam, że to temat nie do przepracowania, bo albo sie to czuje albo nie.My dzisiaj z mężem tez o adopcji rozmawialiśmy. Tez doszliśmy do wniosku, ze ona byłaby u Nas mozliwa. Oczywiście narazie nie będziemy nic uskuteczniać, być może nigdy. Gdyby jednak bardzo doskwierała Nam potrzeba kolejnego dziecka to będziemy rozważać.
Może jestem straszna, ale sam stan ciąży dla mnie tez nie jest niczym wow. I nie chodzi o to, ze się złe czuje. Raczej wole mieć sama wpływ co jeść, co pic, no same ekstra kg może nie są straszne, ale jakoś nie czuje się przez nie cudownie://
Wiesz ja sie ciesze z tych ruchów maleństwa i z samej obecności. Ale codziennie mam mdłości A nadal zdarza mi sie wymiotować,jestem codziennie słaba, jestem migrenowcem wiec glowa przy tym tez nie odpuszcza,do tego co chwilę jakieś bole podbrzusza i skurcze w szyjce i kosci krzyżowej.....a mam juz dwójkę dzieci, Więc jestem zwyczajnie wymeczonaTo chyba tylko ja jestem taka dziwna ze lubie bardzo ten stan ciąży [emoji12]
To chyba tylko ja jestem taka dziwna ze lubie bardzo ten stan ciąży [emoji12]
Czyli na chłopca ja dopiero 15+2 ruchów brakA mam 18tc i dzis o 2.00 w nocy poczułam pierwsze ruchy z prawej strony
Ja tak troche mam teraz z mężem. Bardzo sie ciesze, ze będzie córeczka, ale...Ja mam dwóch chłopców i jakos mi sie nie chce wierzyć że teraz dziewczynka i nie wiem czy w końcu uwierzę jak mi w czwartek powie że dziewczynka. Jakoś tak nie umiem myśleć o różowym kolorze [emoji23]jak nawet oglądałam dziewczęce ubranka to dziwnie mi było. Będę sie dopatrywać tego siusiaka [emoji1787] glupia ja [emoji3]
Hehe bojler, mam tak samo. Nie da się ukryć, widać bebzonek i już.Jak Ci się udaje to ukryć? U mnie już z kilometra bojler widać [emoji6]
No u mnie mąż od początku stale nawracał że Gabrysia, a ja w drugą stronę, i mi nawet dwa razy gin mówiła że raczej dziewczynka a ja znowu swoje. Jakoś tak mam już głowie. Dlatego jestem naprawdę ciekawa czy oby tam jednak nic nie urosło [emoji6]Ja tak troche mam teraz z mężem. Bardzo sie ciesze, ze będzie córeczka, ale...
Jak sobie rozmawiamy to widze, ze i ja i maz tak średnio wierzymy w ta coreczke tzn. Jakies srednio mozliwe sie wydaje nam, ze w brzuchu jest coreczka przeciez do tej pory jak ktos byl to synek
No już się nie da ukryć.I ubrania też się nie dają tak naciągnąć.Hehe bojler, mam tak samo. Nie da się ukryć, widać bebzonek i już.
A ja znam odwrotnie hi hi hiCzyli na chłopca ja dopiero 15+2 ruchów brak