reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No to u was tez nieźle te 3kola za 27m2 [emoji849]
Ile placiliscie ogolnie jesli moge zapytac ?
Ja nie Agatki...ale w Gliwicach za 56m placilismy 1350zl (juz z czynszem+prąd i wyrównanie za wodę) i to bylo ekstra tanio jak za b.dobry standard i cały sprzęt. A kaucja dwumiesieczna, z tym, że przed nami mieszkanie wynajmowala koleżanka więc wiedzieliśmy, że wlascicielka jest ok i kaucję nam odda.

Hejka, ja dziś w pracy o tyle fajnie, że wcześniej wyjdę. Później idziemy do naszych przyjaciół na sylwestra i chyba będę musiała im powiedzieć o ciąży. No i wreszcie nie boli mnie głowa [emoji16]Ja mam podobnie, może po nowym roku coś kupię. Ja nie czuję tej ciąży. Ja też nie mam pewności płci, dlatego jeszcze nie kupuję nic.
Ale fajnie, ze i Tobie głowa odpuściła!

Witajcie, ja dopiero się obudziłam po dziurze w śnie od 2.30 do 5.30 [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] zaczyna robić się z tego schemat. Mam w nocy taką gonitwę mysli, że to jest nie do opisania.
Za to jak teraz wstanę z lozka to ponownie położę się ok.8-9 rano, bo impreza sylwestrowa do ostatniego gościa + składanie sprzętu+ 2h powrót do domu [emoji22]

Ale fajnie, ze i Tobie głowa odpuściła!

Witajcie, ja dopiero się obudziłam po dziurze w śnie od 2.30 do 5.30 [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] zaczyna robić się z tego schemat. Mam w nocy taką gonitwę mysli, że to jest nie do opisania.
Za to jak teraz wstanę z lozka to ponownie położę się ok.8-9 rano, bo impreza sylwestrowa do ostatniego gościa + składanie sprzętu+ 2h powrót do domu [emoji22]
Podziwiam Cię, dla mnie to byłby juz za duży wysiłek.ale rozumiem że to już wcześniej było zaplanowane.

Witajcie, przypomnijcie mi proszę kogo ćwiczenia z YouTube polecacie dla ciężarnych? Była o tym mowa, a nie mogę odnaleźć. Cukier mi szaleje to może ćwiczenia pomogą [emoji53].

reklama
W ogóle super pomysł z tymi radami odnośnie "dziecięcych niezbędników"- nie komentuję na biezaco, ale notuję skrupulatnie! Super rady dla żółtodziobów ;)))

To może oddzielny wątek? Żeby porady nie zaginęły w otchłani miliona postów. Bo piszecie w tempie ekspresowym!

Babeczki, orientujecie się trochę, jak łapać mocz na posiew? Niby prosta sprawa... ale w związku z tym, że biegam do toalety kilkanaście razy dziennie, trudno mi będzie napełnić pojemniczek... I który to będzie mocz poranny, jeśli w nocy wstaję trzy/cztery razy? Trochę mnie to bawi, ale złapać muszę, bo mi jakieś bakterie wyszły...

Do góry