reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hejka, ja dziś w pracy o tyle fajnie, że wcześniej wyjdę. Później idziemy do naszych przyjaciół na sylwestra i chyba będę musiała im powiedzieć o ciąży. No i wreszcie nie boli mnie głowa [emoji16]Ja mam podobnie, może po nowym roku coś kupię. Ja nie czuję tej ciąży. Ja też nie mam pewności płci, dlatego jeszcze nie kupuję nic.
A czulas juz ruchy ??

reklama
Ale fajnie, ze i Tobie głowa odpuściła!

Witajcie, ja dopiero się obudziłam po dziurze w śnie od 2.30 do 5.30 [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] zaczyna robić się z tego schemat. Mam w nocy taką gonitwę mysli, że to jest nie do opisania.
Za to jak teraz wstanę z lozka to ponownie położę się ok.8-9 rano, bo impreza sylwestrowa do ostatniego gościa + składanie sprzętu+ 2h powrót do domu [emoji22]
O jejku współczuję, dobrze ze Twoj szef wyrozumiały :)

Podziwiam Cię, dla mnie to byłby juz za duży wysiłek.ale rozumiem że to już wcześniej było zaplanowane.
Żartuję sobie, że mam niedobrego szefa, ale tak naprawdę mąż pytał mnie ze sto razy czy czuję się na siłach. Zalączyło mi się coś w stylu "jaaa nie dam rady??"[emoji39] nie wiem tylko jak moja przepona będzie współpracować z dzidzią [emoji39]
Jak dostanę dobre jedzonko na stół i piccolo to jakoś przetrwam [emoji123][emoji123][emoji123]

Z takich niezbednikow to ja zawsze zabezpieczam sie w maść na sutki, i dzielnie smaruje po każdym karmieniu dopuki sutki sie nie przyzwyczają. Z pierwszym synkiem nie miałam od początku i skończyło się pękaniem i strasznym bólem

Działa wysuszająco odkażająco, zdrową skórę może podrażnić
Tak ja absolutnie nie mówię, ze na zdrowa skórę to stosowalam, ale wiem, ze dzialalo to o wiele lepiej niz jakiekolwiek kremy czy emolienty.
Tak jak pisalam normalnie kapalam w samej wodzie z ew dodatkiem mleka mojego jak coś sciagnelam

W szoku jestem, że już zbieracie wyprawkę [emoji33] W ciąży z córką zaczęłam przygotowania w 36 tc. Z synem dokładnie nie pamiętam, ale też już byłam na dość zaawansowanym poziomie.

reklama
W szoku jestem, że już zbieracie wyprawkę [emoji33] W ciąży z córką zaczęłam przygotowania w 36 tc. Z synem dokładnie nie pamiętam, ale też już byłam na dość zaawansowanym poziomie.
Ja zawsze mam przed czasem wszystko gotowe i w drugiej ciąży mi sie to mega przydało bo w 32 pękł mi pęcherz

Do góry