reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ooo to właśnie tylko kilka szt na krótki rękaw dokupie, dzięki Kamila :)
[emoji4]

Pamietam ze na początku jak jeszcze nie wiedzialam dokladnie jak z takim maluchem sie obchodzić to ubieralam mlodego tak jak powiedziały w szpitalu czyli zawsze jedna warstwa wiecej niz sama zakładam [emoji57] tym oto sposobem w ciagu 3 pierwszych dni po wyjsciu ze szpitala zaklaadalam mlodemu np cos na dlugi rękaw, wyszlo z tego tyle ze jak przyszla położna to mnie opieprzyla bo nie powinnam byla sluchac rad poloznych ze szpitala (ciekawe skąd mialam wiedzieć czy ich słuchać czy nie)bo przez to młody mial potowki [emoji849]

reklama
[emoji4]

Pamietam ze na początku jak jeszcze nie wiedzialam dokladnie jak z takim maluchem sie obchodzić to ubieralam mlodego tak jak powiedziały w szpitalu czyli zawsze jedna warstwa wiecej niz sama zakładam [emoji57] tym oto sposobem w ciagu 3 pierwszych dni po wyjsciu ze szpitala zaklaadalam mlodemu np cos na dlugi rękaw, wyszlo z tego tyle ze jak przyszla położna to mnie opieprzyla bo nie powinnam byla sluchac rad poloznych ze szpitala (ciekawe skąd mialam wiedzieć czy ich słuchać czy nie)bo przez to młody mial potowki [emoji849]
U mnke na szczescie odrazu mówili, ze latem to sie trochę inaczej na to patrzy no kedna warstwa więcej no ale jak sama mialabym ochote na golasa latac to wiadomo, ze dziecko też ;)

Hej laski ;)
Ale wzruszające zdjęcia z dziećmi. Też muszę o takie zadbać.bo przy synku nawet o tym nie myslalam...
Co do wyprawki ja nie mam nic. Po synku już wszystko oddałam. Ale mam 2- letnie bliźnięta parke w najbliższej rodzinie i bardzo duzo rzeczy od nich dostanę tylko mam.poznać.płeć ;P
Wstałam jak zwykle z.bólem głowy a tu brak mleka do kawy ehhhhh:( :p

Kurka...dziewczyny jak to robicie że chudniecie albo waga Wam stoi w miejscu..
Ja to tyje aż muszę uważać co jem i ile jem :(

Hejka, ja dziś w pracy o tyle fajnie, że wcześniej wyjdę. Później idziemy do naszych przyjaciół na sylwestra i chyba będę musiała im powiedzieć o ciąży. No i wreszcie nie boli mnie głowa [emoji16]
Ja to jeszcze glowy nir mam do takich zakupow, może tez jakas obawa lub stres... [emoji849] eh..sama nie wiem..ale to glupie...

Wgl dzis bobo malo aktywny jak przez ostatnie 2 dni , z tego powodu smutno mi i nie wiem czy u niego wszystko w porzadku [emoji17]
Ja mam podobnie, może po nowym roku coś kupię. Ja nie czuję tej ciąży.
Ja mam tak samo jeśli chodzi o zakupy dla dziecka. Ubranek narazie wogule nie oglądam, myśle ze jakbym znała płeć może bym już cos podglądała [emoji6] ale czytam o wózkach i naprawdę ciężko będzie się zdecydować [emoji15][emoji15]
Ja też nie mam pewności płci, dlatego jeszcze nie kupuję nic.

reklama
Do góry