reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
U mnie zakupy w pewnym sensie oddalają złe myśli i umilają oczekiwanie na Malutką ) nie boję się kupować już teraz, nie słucham też opinii czy zabobonów, że nie wolno zbyt wcześnie, bo po prostu głęboko wierzę, że wszystko będzie dobrze. )Jestem podobnego zdania, Ja zamierzam odkupić wózek od koleżanki, ktora juz 3-lata temu, powiedziala ze jak Jej Mala wyrośnie to nie sprzeda wózka tylko mi go zostawi. Więc tak zostalo,wozel troche poczekalJejku Dziewczyny, pewnie wyda Wam się to dziwne, Wy tak już Szukacie, Kupijecie rzeczy dla Maluszków, a ja nie wiem czemu ale boję się jeszcze planować tak dokladnie co kupie i kupować, może jakaś "staroswiecka"jestem
Silje1008
Przepiękne zdjęcie, wspaniała pamiątka, a emocje niemal namacalne. )
Coraz bardziej nie mogę się doczekać poznania swojej Pchełki)
Boziu!!! Cudowne, patrzę i mi się łezka w oku kręci. Piękne zdjęcie.
Dziękuje dziewczyny, to takie uczucia, których nie da się opisać. W pewnym momencie jak się widzi swoje dziecko i zdaje sobie sprawę jakie jest małe i bezbronne to mięknie Ci każda komórka, wszystko łagodnieje, serce jest tak pełne emocji, ze masz ochotę łajać ze szczęścia i ze strachu. Wszystko staje się inne. A później się poznajecie i nastaje czas zadaniowy czyli trochę rutyny
Pianistka1991
Przepiękne!! [emoji7] koniecznie zadbam o podobną pamiatkę.Zobacz załącznik 929208
To pierwsze zdjęcie mojego najstarszego synka, miał wtedy 3minuty
Uwielbiam je, żałuję że córka i młodszy nie mają podobnego, bo mąż nie mógł być przy narodzinach, teraz koniecznie musi to nadrobić
Silje1008
Zobacz załącznik 929208
To pierwsze zdjęcie mojego najstarszego synka, miał wtedy 3minuty
Uwielbiam je, żałuję że córka i młodszy nie mają podobnego, bo mąż nie mógł być przy narodzinach, teraz koniecznie musi to nadrobić
Tak, to jest pamiątka na całe życie))))
Mega wzruszenie)))
marla015
to ja tez jestem staroswiecka pod tym wzgledem [emoji14]Jestem podobnego zdania, Ja zamierzam odkupić wózek od koleżanki, ktora juz 3-lata temu, powiedziala ze jak Jej Mala wyrośnie to nie sprzeda wózka tylko mi go zostawi. Więc tak zostalo,wozel troche poczekalJejku Dziewczyny, pewnie wyda Wam się to dziwne, Wy tak już Szukacie, Kupijecie rzeczy dla Maluszków, a ja nie wiem czemu ale boję się jeszcze planować tak dokladnie co kupie i kupować, może jakaś "staroswiecka"jestem
@Silje1008 cudowne
Witamy, mamy ten sam termin porodu jeżeli mogę zapytac o wiek?Cześć mamuśki :-) witam się i ja. U mnie 18 TC, termin om 6 czerwiec, USG 8 czerwiec. Prawdopodobnie dziewczynka. W domu mam prawie 3 letniego Kubusia. Jestem na L4 od 9 tygodnia ze względu na mega wymioty, cały dzień po 8 razy nawet. Teraz z każdym dniem jest lepiej, ostatnio wstaję rano, , wymiotuję kwasem żołądkowym, ze 2 godziny boli głowa i mogę funkcjonować
Jest tu ktoś z podkarpackiego?
Kaamilaaa
Ja nie zamierzam duzo czekac z konczeniem wyprawki.Jestem podobnego zdania, Ja zamierzam odkupić wózek od koleżanki, ktora juz 3-lata temu, powiedziala ze jak Jej Mala wyrośnie to nie sprzeda wózka tylko mi go zostawi. Więc tak zostalo,wozel troche poczekalJejku Dziewczyny, pewnie wyda Wam się to dziwne, Wy tak już Szukacie, Kupijecie rzeczy dla Maluszków, a ja nie wiem czemu ale boję się jeszcze planować tak dokladnie co kupie i kupować, może jakaś "staroswiecka"jestem
Jakos nie wyobrazam sobie co by bylo gdybym np okolo 30tc trafila lezec do szpitala do konca ciąży [emoji52] a znam kilka takich przypadkow i zwyczajnie widzialam jak wyglada kompletowanie wyprawki na szybko [emoji849]
Ja juz mam praktycznie wszystko [emoji6] tylko wozek zostal do kupienia ale poki co czekam na okazje jakas no i potem tylko apteczne rzeczy do szpitala dla mnie i malej [emoji6]
Dziewczyny piekne macie fotki z maluszkami [emoji7][emoji7]
Dlatego dobrze ze bedzie watek zamkniety [emoji6] tu na zwyklym bym podobnych fotek nie wrzucila bo jednak kazdy moze to zobaczyć[emoji57]
reklama
marla015
ja nie moge sie doczekac zamknietego watku [emoji7]Ja nie zamierzam duzo czekac z konczeniem wyprawki.
Jakos nie wyobrazam sobie co by bylo gdybym np okolo 30tc trafila lezec do szpitala do konca ciąży [emoji52] a znam kilka takich przypadkow i zwyczajnie widzialam jak wyglada kompletowanie wyprawki na szybko [emoji849]
Ja juz mam praktycznie wszystko [emoji6] tylko wozek zostal do kupienia ale poki co czekam na okazje jakas no i potem tylko apteczne rzeczy do szpitala dla mnie i malej [emoji6]
Dziewczyny piekne macie fotki z maluszkami [emoji7][emoji7]
Dlatego dobrze ze bedzie watek zamkniety [emoji6] tu na zwyklym bym podobnych fotek nie wrzucila bo jednak kazdy moze to zobaczyć[emoji57]