reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witajcie
Tak naprodukowałyście, że nie mam szans nadrobić

Witam nowe dziewczyny

Wczorajszy obiad rocznicowy z dziećmi i dzisiejsze kino we dwoje bardzo udane :)

Teraz jednak stresuje się jutrzejszą wizytą u gina
Bardzo liczę na to, że wreszcie poznam płeć mojego brzuszkowego lokatora, ale z drugiej strony boję się, że okaże się że to chłopiec...
Wiem, że to głupie, bo przecież wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe ale jednak przez moje przeczucia od początku że to dziewczynka nastawiłam się bardzo i obawiam się, że będę bardzo rozczarowana...
Zresztą mam już dwóch chłopców i jedną dziewczynkę więc druga dziewczynka idealnie do tego pasuje :) byłaby równowaga w domu ;)
Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za wizytę o 13:30 :)
Zacisniete już!!!

U mnie sprawdziła się chusta, bardzo wygodna jak trzeba się gdzieś szybko przemiescic z maluchem ibardzo dobrze działa przy kolkach, dziecku masuje się dzięki temu brzuszek i wszystko mija
Poza tym świetny był stojak składany do wanienki (wanienka z korkiem i rurką odplywową) i przewijak na wannę. Bardzo wygodne przy kąpieli malucha.
Teraz trafiłam na wanienke ze stojakiem za 30zł ;)
Przewijak mam zrobiony na wymiar przez męża

W ogóle cześć wszystkim nowym! :)
Tempo jak przed świętami, nadrobić nie można :D
Oczywiście byłam na ip ginekologocznym ;) spokojnie, aż tak sie nie gubię:) gin był potrzebny na zwyklym sorze, do tego dwie czekały a i porody były... Do tego był gburowaty i "jak nie krwawie i nie boli to mogę do jutra przeczekać".
Faktycznie jestem przeziębiona, nie mocno bo sama herbata pomaga, ale taka rozbita i zakatarzona... Uplawy sa lekkie i w sumie nawet nie brązowe a jakieś szaro-żółte, bez zapachowe. No nic, jutro będę męczyć tel gina, może znajdzie chwilę i łaskawie odbierze co bym mogła iść na Sylwka :)

Witajcie
Tak naprodukowałyście, że nie mam szans nadrobić

Witam nowe dziewczyny

Wczorajszy obiad rocznicowy z dziećmi i dzisiejsze kino we dwoje bardzo udane :)

Teraz jednak stresuje się jutrzejszą wizytą u gina
Bardzo liczę na to, że wreszcie poznam płeć mojego brzuszkowego lokatora, ale z drugiej strony boję się, że okaże się że to chłopiec...
Wiem, że to głupie, bo przecież wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe ale jednak przez moje przeczucia od początku że to dziewczynka nastawiłam się bardzo i obawiam się, że będę bardzo rozczarowana...
Zresztą mam już dwóch chłopców i jedną dziewczynkę więc druga dziewczynka idealnie do tego pasuje :) byłaby równowaga w domu ;)
Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za wizytę o 13:30 :)

Ja trzymam już teraz bardzo mocno:)

Ja nie miałam akurat, ale pomyśle nad tym, tylko napisz czy to dużo miejsca zajmuje?
Powiem ci ze jak dla mnie akurat ta ktora mam nie jest duża. Fajne w tym jest to ze ma sie takie 3w1 bo ta komoda kapielowa to przewijak (łatwo sie go zaklada i sciaga, jest przyczepiony do tego wiec sie go po prostu przesuwa) wanienka no i poleczki to miejsce na pampersy, chusteczki itd [emoji6]

Mam dokladnie taka [emoji106]Wymiary: (wys./dł./głęb.) 95/75/60 cm

Link do: Ceba Komoda kąpielowa Susi

ja to bede chciala kupic wozek za mniej niz tysiąc zl. z checia bym kupila używamy nie widze w tym problemu. 2 tysiecy za wozek nie dam [emoji6] wole te pieniazki przeznaczyc na cos innego. tymbardziej ze i tak nie bedzie dlugo użytkowany. to tylko moje zdanie nie linczujcie mnie [emoji6]
Jestem podobnego zdania, Ja zamierzam odkupić wózek od koleżanki, ktora juz 3-lata temu, powiedziala ze jak Jej Mala wyrośnie to nie sprzeda wózka tylko mi go zostawi. Więc tak zostalo,wozel troche poczekalJejku Dziewczyny, pewnie wyda Wam się to dziwne, Wy tak już Szukacie, Kupijecie rzeczy dla Maluszków, a ja nie wiem czemu ale boję się jeszcze planować tak dokladnie co kupie i kupować, może jakaś "staroswiecka"jestem

reklama
U mnie sprawdziła się chusta, bardzo wygodna jak trzeba się gdzieś szybko przemiescic z maluchem ibardzo dobrze działa przy kolkach, dziecku masuje się dzięki temu brzuszek i wszystko mija
Poza tym świetny był stojak składany do wanienki (wanienka z korkiem i rurką odplywową) i przewijak na wannę. Bardzo wygodne przy kąpieli malucha.
Teraz trafiłam na wanienke ze stojakiem za 30zł ;)
Przewijak mam zrobiony na wymiar przez męża

O no właśnie, wanienka z kurkiem to super sprawa, własne sobie przypomniałam to wylewanie wody:))),
Chustek już mam i zgadzam się, ze to cudowny gadżet:)

Do góry