reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Moja lekarka właśnie na ostatniej wizycie zadawała mi pytania o depresje, mówiła tez cos o jakiejś stronie gdzie są testy na depresje[emoji15] jak spytałam skad takie pytania to mówiła ze to właśnie nowe zaleceniA ..
No czyli jednak lekarze sie tym interesuja, ciekawe tylko czy wszyscy [emoji57]
Dziewczyny( te z dzieciątkami) , czy wy macie jakieś takie rzeczy must have dla dzidzi i mamy, które Wam mega ułatwiły lub pomogły w wielu sytuacjach? Bo ja np. ten bujak babybjorn naprawdę wręcz ubóstwiam, i tak zastanawiam się czy może poszerzyć te moje wyprawkowy rzeczy, ale potrzebuje inspiracji:)
U mnie swietnie sprawdzila sie komoda kompielowa juz z przewijakiem. Mam ją nadal i nie wyobrażam sobie nie miec [emoji6]
Teraz myślałam nad jakims lezaczkiem ale to chyba u mnie zbedne jak mamy lozeczko turystyczne z kółkami wiec moza latwo przestawić, z funkcja kolyski [emoji6]

Dzięki Ola:) synek jest naprawde super( i pomyśleć, ze po usg się rozpłakałam z rozczarowania, ze to nie dziewczynka :))[emoji28]
Zobacz jak zgrzeszyłaś!! ;) ja wychodzę z założenia, że preferencje co do płci znikają w momencie poznania Maleństwa. W momencie nie wyobrażasz sobie nikogo na jego miejsce.. ;) oczywiście tak sobie to wyobrażam, bo wiedzieć tego jeszcze nie mogę.

Dziewczyny( te z dzieciątkami) , czy wy macie jakieś takie rzeczy must have dla dzidzi i mamy, które Wam mega ułatwiły lub pomogły w wielu sytuacjach? Bo ja np. ten bujak babybjorn naprawdę wręcz ubóstwiam, i tak zastanawiam się czy może poszerzyć te moje wyprawkowy rzeczy, ale potrzebuje inspiracji:)
Podlaczam się do pytania!!!
Ale cena faktycznie powala, nawet odstrasza. o_Oo_O

Witajcie
Tak naprodukowałyście, że nie mam szans nadrobić

Witam nowe dziewczyny

Wczorajszy obiad rocznicowy z dziećmi i dzisiejsze kino we dwoje bardzo udane :)

Teraz jednak stresuje się jutrzejszą wizytą u gina
Bardzo liczę na to, że wreszcie poznam płeć mojego brzuszkowego lokatora, ale z drugiej strony boję się, że okaże się że to chłopiec...
Wiem, że to głupie, bo przecież wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe ale jednak przez moje przeczucia od początku że to dziewczynka nastawiłam się bardzo i obawiam się, że będę bardzo rozczarowana...
Zresztą mam już dwóch chłopców i jedną dziewczynkę więc druga dziewczynka idealnie do tego pasuje :) byłaby równowaga w domu ;)
Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za wizytę o 13:30 :)

Witajcie

Witam nowe dziewczyny

Wczorajszy obiad rocznicowy z dziećmi i dzisiejsze kino we dwoje bardzo udane :)

Bardzo liczę na to, że wreszcie poznam płeć mojego brzuszkowego lokatora, ale z drugiej strony boję się, że okaże się że to chłopiec...
Wiem, że to głupie, bo przecież wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe ale jednak przez moje przeczucia od początku że to dziewczynka nastawiłam się bardzo i obawiam się, że będę bardzo rozczarowana...
Zresztą mam już dwóch chłopców i jedną dziewczynkę więc druga dziewczynka idealnie do tego pasuje :) byłaby równowaga w domu ;)
Trzymam kciuki za dziewczynkę ;))

No czyli jednak lekarze sie tym interesuja, ciekawe tylko czy wszyscy [emoji57]U mnie swietnie sprawdzila sie komoda kompielowa juz z przewijakiem. Mam ją nadal i nie wyobrażam sobie nie miec [emoji6]
Teraz myślałam nad jakims lezaczkiem ale to chyba u mnie zbedne jak mamy lozeczko turystyczne z kółkami wiec moza latwo przestawić, z funkcja kolyski [emoji6]
Ja nie miałam akurat, ale pomyśle nad tym, tylko napisz czy to dużo miejsca zajmuje?

Zobacz jak zgrzeszyłaś!! ;) ja wychodzę z założenia, że preferencje co do płci znikają w momencie poznania Maleństwa. W momencie nie wyobrażasz sobie nikogo na jego miejsce.. ;) oczywiście tak sobie to wyobrażam, bo wiedzieć tego jeszcze nie mogę.

Oj taaaak:)
IMG_1470.JPG

Tutaj się poznaliśmy:)
Zdjęcie do góry nogami bo anestezjolog mi robił:d

reklama
Witajcie

Witam nowe dziewczyny

Juz trzymamy kciuki :)

Do góry