Nati88
Fanka BB :)
Tak,a jedna z osób które mnie krytykowała mowi ze chce trzecie teraz.... Brak słówPoważnie?? Subtelnością nie grzeszą!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,a jedna z osób które mnie krytykowała mowi ze chce trzecie teraz.... Brak słówPoważnie?? Subtelnością nie grzeszą!
ŚwietnaJa kupiłam dzisiaj sobie taką sukienko- tunike [emoji85]. Zobacz załącznik 928967
No to masz druga kobieta w domu:*Laski się poplakalam. Moja Liwia dostała dziś okres[emoji7] 12 lat skończy w marcu. Moja pannicaZobacz załącznik 928974
Szkoda slow na takich ludzi [emoji849]Tak,a jedna z osób które mnie krytykowała mowi ze chce trzecie teraz.... Brak słów
Ja też z Lidla pierwszy raz w.życiu czegoś.nie polecam bo.ogólnie lubię rzeczy stamtąd . w spodniach ciazowych pochodzilam tylko dwa miesiące. Mega mi zjeżdża ten pas z brzucha gdzie ja mam już taki wielki jak na 16 tydzień. I zrobiły się dziury w.dwóch.miejscachJa też mam te z Lidla i szczerze nie polecam. Wzięłam swój rozmiar i są za duże, ten materiał na brzuchu słabo trzyma i spodnie zjeżdżają z tyłka.
A czemu 2 ?Ja bede miec dwa razy 18+6 a pozniej 20+0 wiec mam nadzieję, ze bedzie ok
Mam 17 tydzień.A który masz tydzień?
Nie wydaje mi się ze będziemy działać.na.dwóch wątkach jednocześnie gdzie są te same Dziewczyny.Czy ja tu przed chwila przeczytalam KOLACJA ??? [emoji85] dzięki za przypomnienie bo siedze na terllefonie a w brzuchu burczy [emoji85] ale ja dzis mam sushi do zjedzenia wiec za chwile sie za to zabieram [emoji12] Hej kochana a jak tam u was ? [emoji8] jak sie czujesz ?
Ja jestem zdania ze mozna by juz założyć zamknięty watek ale zagladajmy tez tu i z czasem nowe dziewczyny dodawajmy po prostu [emoji848]
Ciężka noc za mną. Pies dał czadu. Całą noc piszczał, sapał i grzebał w misce. Dwa razy wychodziłam z nim na spacer. Skutek: worki pod oczami, ból głowy i rozdrażnienie.