angie.
Fanka BB :)
Nie mow hop , jeszcze ostatnie beda pierwszymi hehe [emoji7]26.06 wiec pewnie bede jedna z ostatnich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mow hop , jeszcze ostatnie beda pierwszymi hehe [emoji7]26.06 wiec pewnie bede jedna z ostatnich
Bo ja chodzę do dwoch lekarzy i akurat tak mam wizyty umowione wiedza o sobie, jeden przyjmuje w luxmedzie a drugi prywatnie (do tego w luxmedzie nie zawsze sa terminy dlatego zdecydowalam sie na tego drugiego) Do luxmedu chodze glownie teraz po skierowania zeby nie placic za badania ale i tak mnie bada i robi usg. Ja wole miec dokladnie zrobione bo pierwszy synek ma wade nerki.A czemu 2 ?
Mi też przychodzą na maila te powiadomienia, ale mam jakby osobny folder na tego typu maile i nie przeszkadza mi to. Jeśli pokazuje Ci się na głównej to faktycznie niefajne. A może da się jakoś skasować maila z danych tutaj, albo zmienić na nieistniejącego, albo nieużywanego?Każda moja odp na forum albo zacytowanie mnie przychodzi na maila. Zaraz zeswiruje, bez jaj. W ustawieniach wszystko wył. Więc nie kumam co mam zrobić.
Ja juz się przyzywczailam, nie moge tego dziadostwa wyłączyć!Denerwują mnie te maile z cytatami z forum. Też tak macie?! Niby wszystko wyłączylam a nadal to dostaje.
26.06 wiec pewnie bede jedna z ostatnich
Bo ja chodzę do dwoch lekarzy i akurat tak mam wizyty umowione wiedza o sobie, jeden przyjmuje w luxmedzie a drugi prywatnie (do tego w luxmedzie nie zawsze sa terminy dlatego zdecydowalam sie na tego drugiego) Do luxmedu chodze glownie teraz po skierowania zeby nie placic za badania ale i tak mnie bada i robi usg. Ja wole miec dokladnie zrobione bo pierwszy synek ma wade nerki.
Lekarze sie znają i nawet wyszlo, ze ten prhwatnie "doniósł" ze bylam temu drugiemu
Hej) ja dzisiaj mam odpuszczony ból głowy, aż nie do wiary! Z tym, że po śniadaniu przed 8.00 zrobiło mi się niedobrze, pospałam więc jeszcze do 10... co za czasu, nie pamiętam kiedy tak późno wstawałam [emoji2960]Hej Ja.znowu wstałam z.bólem głowy i tak codziennie od dwóch tygodni i znowu mnie coś pobolewa lekko gardło....
Witam nowe dziewczyny
Mój maluch wczoraj ani razu się.nie "odezwał" w.brzuchu......leżała chyba ze.dwie godziny z.rękami na brzuchu ale nic. może dziś sie odezwie
Mi też przychodzą na maila te powiadomienia, ale mam jakby osobny folder na tego typu maile i nie przeszkadza mi to. Jeśli pokazuje Ci się na głównej to faktycznie niefajne. A może da się jakoś skasować maila z danych tutaj, albo zmienić na nieistniejącego, albo nieużywanego?
Nie mam maila którego nie używam.Ja juz się przyzywczailam, nie moge tego dziadostwa wyłączyć!
Ty jestes szczupla to moze sie udac ze twoj poczuje [emoji106][emoji4] ja mam jeszcze troche mojej oponki wiec poki co tz nie wyczuwa [emoji57] ja tez pod reka nie czuje tylko w środku [emoji57]Hej) ja dzisiaj mam odpuszczony ból głowy, aż nie do wiary! Z tym, że po śniadaniu przed 8.00 zrobiło mi się niedobrze, pospałam więc jeszcze do 10... co za czasu, nie pamiętam kiedy tak późno wstawałam [emoji2960]
Ja liczę na to, że dzisiaj moja Pchełka poszaleje żeby tatuś mógł też ją wyczuć [emoji3]