Ja mam ochotę na takie z nutella i owocami [emoji7][emoji39] chyba sobie zrobię [emoji16] ale chyba po południu zrobię bo narazie to nie umie wyjść z łóżka [emoji23]Ooo ja bym zjadla z serem ale za leniwa jestem no i juz po śniadaniu
reklama
AasiaI
Fanka BB :)
Trochę mdłości, wymiotów było ale minęło. Teraz boli mnie nie raz brzuch, szybko się męczę. Przynajmniej mam ochotę coś robić, bo wcześniej totalnie nic. Mam anemię, no i skierowanie do poradni endykronologicznej. Tsh za wysokie.
Skaczace ciśnienie też nie dobrze, jak już masz rozpoznanie to teraz tylko będzie lepiej
A który masz tydzień?
Chyba nie [emoji6]ja w listopadzie skończyłam 41[emoji16]Ja to chyba najstarsza tu jestem, co? Urodzę tuż przed czterdziestymi urodzinami [emoji33]
U mnie 4 ciaza a ja ciągle się zastanawiam czy to co czuję to na pewno dzidzia [emoji23][emoji16]Kurczę, w tak o tych kopniakach, a ja jakoś nic nie czuje, 18 tydzień leci, trzecia ciąźa, brzuszek już spory a w środku cisza
Nati88
A mi w szpitalu kazali przyjsc w 22 bo będzie widać lepiej serceTak z tym że najlepiej ponoć między 20 tygodniem (20+0), a jeszcze nie skończonym 22 tygodniem (21+6).
Silje1008
Tak z tym że najlepiej ponoć między 20 tygodniem (20+0), a jeszcze nie skończonym 22 tygodniem (21+6).
No właśnie mam umówione na 21 i 5 z miesiączki, a zgodnie z usg to będzie 22 +2. Tak mi się tez zwolnienie kończy także nie wiem czy to nie za późno troszkę? Jak myślicie?
Malgosia1111
Początkująca w BB
U mnie to na100% tylko jelita inaczej pracują.[emoji16]U mnie 4 ciaza a ja ciągle się zastanawiam czy to co czuję to na pewno dzidzia [emoji23][emoji16]
Ja się spodziewam 4 i jak na razie nie słyszę negatywnych komentarzy. Co najwyżej zdziwienie i oczywiście założenie że wpadka [emoji23]Zdecydowanie raźniej że ktoś tez ma trzecie dziecko w drodze, bo ja stale słyszę negatywne komentarze z zewnątrz [emoji853]
reklama
Jak się wysyła priv [emoji6]wstyd ale pojęcia nie mam[emoji23]