A teraz da się?Nie mogę Ci wysłać wiadomości prywatnej [emoji2955]
reklama
Udalo sięA teraz da się?
Silje1008
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny!
Problemy z zasypianiem przywiodły mnie tutaj, nawet nie miałam pojęcia, ze istnieje takie forum, a tu już widzę ogromną ilość postów (niestety raczej nie do nadrobienia). Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć? Chętnie "pogadam" z Wami o wszystkim i o niczym. A do rzeczy: spodziewam się mojego pierwszego dziecka (po prenatalnych na 80% dziewczynka), mam 30 lat, mieszkam na południu hmmm i nie wiem co jeszcze wam o sobie napisać aby dać się poznać?
Z racji dalszej ochoty na sen poczytam choć parę stron w tył
Gratulacje
Śmiało możesz dołączyć
Malgosia1111
Początkująca w BB
Hej, sprawdź czy coś dostałaś bo nie wyskoczyło mi powiadomienie że wyslanoZobaczcie dziewczyny czy teraz się da bo coś w ustawieniach zmieniłam
Silje1008
Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie
Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie dopiero....
To normalne, ja mam taki gesty śluz. Moe nie mon stop śle z dzidzia ok i infekcji zadnrj
Mam wiadomość od ciebieHej, sprawdź czy coś dostałaś bo nie wyskoczyło mi powiadomienie że wyslano
Ja-ga
Od kilku tyg mam dużo gęstego śluzu. Nawet przez chwilę podejrzewalam infekcje (wykluczona przez gina). Teraz produkcja trochę się uspokaja...ale jeszcze tydzień temu co chwilę zmienialam wkładki.Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie
Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie dopiero....
reklama
Ja dam wszystkim tutaj te dwa/trzy dni czasu na wiadomość i wtedy pełną listę zgłoszę dopiero, bo teraz sylwester, nowy rok to wiadomo że czas gdzie sporo dziewczyn jest poza zasięgiem potem oczywiście można dopisać ale nie chce ciągle aniaslu głowy zawracać a nie jestem pewna czy ja będę mogła to zrobić sama.
Będę przez kilka dni przypominać o tym tutaj na wątku
Będę przez kilka dni przypominać o tym tutaj na wątku