reklama
Konwalia90
Fanka BB :)
Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie
Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie dopiero....
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie
Pianistka1991
Dzień dobry ;*Dzień dobry :-*
Jakie plany na dziś? U mnie śniadanko i póki mdłości mnie nie zabijają wyprawa nad San na obserwacje ptaków :-)
U mnie raczej leniwa niedzielka, rodzice wracają znad morza także wstapią na obiad
Dzisiejszy plan numer 1 - pokazać Tatusiowi jak Malutka fika w brzuchu, bo tyle się nasluchał a dowodów jeszcze nie ma [emoji3]
Pianistka1991
Nie mogę Ci wysłać wiadomości prywatnej [emoji2955]Uwaga dziewczyny! Wszystkie które chcą być na wątku zamkniętym proszone są o wysłanie mi wiadomości prywatnej, muszę zebrać wszystkie loginy osób które mają być na wątku i tak będzie mi najłatwiej
Pianistka1991
Hmmm, u mnie ten śluz jest cały czas taki sam, nie zmienił się od samego początku.Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Malgosia1111
Początkująca w BB
Witaj, my dziś w domku bo mamy jeszcze ostatnich gości świątecznych, wpadną na obiad i zostaną pewnie do wieczora.Dzień dobry :-*
Jakie plany na dziś? U mnie śniadanko i póki mdłości mnie nie zabijają wyprawa nad San na obserwacje ptaków :-)
Ja jak urodzilam synka ponad 4kg to lekarz na porodowce powiedzial ze sama jestrm sobie winna. Bralam femibion 2 i nic wiecej. Powoedzial, ze skoro mialam bogata diete w witaminy to te tabletki moglam wyrzucic do kosza. Teraz tez zamierzam brac calaciaze femibion. Tardyferon bralam po porodzie na anemie. Musialam odstawić bo jego skutki uboczne byly meczace [emoji23][emoji23][emoji23]Na anemie mam tardyferon. Moja gin mówi żeby suplementy i wszelkie tabletki ograniczyć do minimum. I nie bardzo chce polecić mi jakiś bo mówi że nie ma potrzeby. A ja się zastanawiam czy coś więcej brać.
Malgosia1111
Początkująca w BB
U mnie chłopaki też po 4kg i nie brałam żadnych witamin, a teraz lekarz kazał brać witaminy to mały z 5 kg będzie ważył[emoji23][emoji23][emoji23]Ja jak urodzilam synka ponad 4kg to lekarz na porodowce powiedzial ze sama jestrm sobie winna. Bralam femibion 2 i nic wiecej. Powoedzial, ze skoro mialam bogata diete w witaminy to te tabletki moglam wyrzucic do kosza. Teraz tez zamierzam brac calaciaze femibion. Tardyferon bralam po porodzie na anemie. Musialam odstawić bo jego skutki uboczne byly meczace [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Nie moge napisać wiadomości prywatnej :\Uwaga dziewczyny! Wszystkie które chcą być na wątku zamkniętym proszone są o wysłanie mi wiadomości prywatnej, muszę zebrać wszystkie loginy osób które mają być na wątku i tak będzie mi najłatwiej