reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam Dziewczyny!
Problemy z zasypianiem przywiodły mnie tutaj, nawet nie miałam pojęcia, ze istnieje takie forum, a tu już widzę ogromną ilość postów (niestety raczej nie do nadrobienia). Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć? Chętnie "pogadam" z Wami o wszystkim i o niczym. A do rzeczy: spodziewam się mojego pierwszego dziecka (po prenatalnych na 80% dziewczynka), mam 30 lat, mieszkam na południu hmmm i nie wiem co jeszcze wam o sobie napisać aby dać się poznać?
Z racji dalszej ochoty na sen poczytam choć parę stron w tył

Witam Dziewczyny!
Problemy z zasypianiem przywiodły mnie tutaj, nawet nie miałam pojęcia, ze istnieje takie forum, a tu już widzę ogromną ilość postów (niestety raczej nie do nadrobienia). Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć? Chętnie "pogadam" z Wami o wszystkim i o niczym. A do rzeczy: spodziewam się mojego pierwszego dziecka (po prenatalnych na 80% dziewczynka), mam 30 lat, mieszkam na południu hmmm i nie wiem co jeszcze wam o sobie napisać aby dać się poznać?
Hej :) ja tez czytałam jak nie moglam zasnąć a troche tu jest :) ktory tydzien i na kiedy termin?

reklama
Witam Dziewczyny!
WITAM!!!! Coraz nas więcej, na kiedy masz termin?!

Do góry