Silje1008
Fanka BB :)
Staram się teraz już tak nie liczyć skrupulatnie, ale teraz jem ok. 1600-1800 kcal
Czyli już tak normalnie
Jak Wy szybko odpowiadacie Wam jakieś powiadomienia wyskakują?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się teraz już tak nie liczyć skrupulatnie, ale teraz jem ok. 1600-1800 kcal
Właśnie wszystko wyłączylam, bo mi na maila przyszło z 20 cytatów. Szok.Czyli już tak normalnie
Jem tyle żeby nie czuć głodu )Czyli już tak normalnie
Ja biore Doppelherz aktiv mama premium [emoji4] polecam [emoji4]Powiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier...
Staram się zdrowo odżywiać, ale to słabo wychodzi. Jakieś suplementy polecacie?!
Ja czasami tel mam ciagle w rece lub w zasiegu wzroku i co chwila sprawdzam [emoji12] powiadomienia juz dawno wyrzucilam bo pikalo co chwile [emoji85]Czyli już tak normalnie
Miło ze coraz więcej z nas z 3 w drodze
Co ja nie biorę [emoji23] femibion 2, Magnelle (magnez), no i ja mam na anemię wit. B12 i Biofar z żelazem.Powiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier...
Staram się zdrowo odżywiać, ale to słabo wychodzi. Jakieś suplementy polecacie?!
Zapomniałam dodać że suplement bez żelaza, bo niestety ale to przyjmuje już osobno. A ten doppelherz dwa razy dziennie?!Ja biore Doppelherz aktiv mama premium [emoji4] polecam [emoji4]Ja czasami tel mam ciagle w rece lub w zasiegu wzroku i co chwila sprawdzam [emoji12] powiadomienia juz dawno wyrzucilam bo pikalo co chwile [emoji85]
Na anemie mam tardyferon. Moja gin mówi żeby suplementy i wszelkie tabletki ograniczyć do minimum. I nie bardzo chce polecić mi jakiś bo mówi że nie ma potrzeby. A ja się zastanawiam czy coś więcej brać.Co ja nie biorę [emoji23] femibion 2, Magnelle (magnez), no i ja mam na anemię wit. B12 i Biofar z żelazem.
Moje smaki mnie przerażają ale głównie nadal są to owoce i słodycze chociaż mięso powoli już przestaje mi przeszkadzać...ale apetyt od wigilii wzrósł bardzooo w poniedziałek będę chciała się zważyćPowiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier...
Ja przy 2 zostałam skrytykowana no ale..żyjemy sami dla siebie nie dla kogośZdecydowanie raźniej że ktoś tez ma trzecie dziecko w drodze, bo ja stale słyszę negatywne komentarze z zewnątrz [emoji853]
No właśnie mięso, nigdy jakoś nie przepadalam a teraz wogole ochoty nie mam. Więc doskonale Cię rozumiem.Moje smaki mnie przerażają ale głównie nadal są to owoce i słodycze chociaż mięso powoli już przestaje mi przeszkadzać...ale apetyt od wigilii wzrósł bardzooo w poniedziałek będę chciała się zważyćJa przy 2 zostałam skrytykowana no ale..żyjemy sami dla siebie nie dla kogoś