reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Powiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier... :D
Staram się zdrowo odżywiać, ale to słabo wychodzi. Jakieś suplementy polecacie?!
Ja biore Doppelherz aktiv mama premium [emoji4] polecam [emoji4]
Czyli już tak normalnie:)
Jak Wy szybko odpowiadacie:) Wam jakieś powiadomienia wyskakują?
Ja czasami tel mam ciagle w rece lub w zasiegu wzroku i co chwila sprawdzam [emoji12] powiadomienia juz dawno wyrzucilam bo pikalo co chwile [emoji85]

Powiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier... :D
Staram się zdrowo odżywiać, ale to słabo wychodzi. Jakieś suplementy polecacie?!
Co ja nie biorę [emoji23] femibion 2, Magnelle (magnez), no i ja mam na anemię wit. B12 i Biofar z żelazem.

Ja biore Doppelherz aktiv mama premium [emoji4] polecam [emoji4]Ja czasami tel mam ciagle w rece lub w zasiegu wzroku i co chwila sprawdzam [emoji12] powiadomienia juz dawno wyrzucilam bo pikalo co chwile [emoji85]
Zapomniałam dodać że suplement bez żelaza, bo niestety ale to przyjmuje już osobno. A ten doppelherz dwa razy dziennie?!

Co ja nie biorę [emoji23] femibion 2, Magnelle (magnez), no i ja mam na anemię wit. B12 i Biofar z żelazem.
Na anemie mam tardyferon. Moja gin mówi żeby suplementy i wszelkie tabletki ograniczyć do minimum. I nie bardzo chce polecić mi jakiś bo mówi że nie ma potrzeby. A ja się zastanawiam czy coś więcej brać.

Moje smaki mnie przerażają ale głównie nadal są to owoce i słodycze chociaż mięso powoli już przestaje mi przeszkadzać...ale apetyt od wigilii wzrósł bardzooo w poniedziałek będę chciała się zważyć:)
Zdecydowanie raźniej że ktoś tez ma trzecie dziecko w drodze, bo ja stale słyszę negatywne komentarze z zewnątrz [emoji853]
Ja przy 2 zostałam skrytykowana no ale..żyjemy sami dla siebie nie dla kogoś ;)

reklama
Moje smaki mnie przerażają ale głównie nadal są to owoce i słodycze chociaż mięso powoli już przestaje mi przeszkadzać...ale apetyt od wigilii wzrósł bardzooo w poniedziałek będę chciała się zważyć:)Ja przy 2 zostałam skrytykowana no ale..żyjemy sami dla siebie nie dla kogoś ;)
No właśnie mięso, nigdy jakoś nie przepadalam a teraz wogole ochoty nie mam. Więc doskonale Cię rozumiem.

Do góry