reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ale tu drukujecie, fajno [emoji173]

Ja wlasnie z mezem ide kolację robic, zonka ma ochotę na tosty i kakao [emoji41]

Aaaa!!!! Dziewczyny nie pochwalilam sie wam ...podjelam decyzje i 5.01 godzina 15.20 ( u was 16.20) mam wizyte [emoji2][emoji2] takze juz kilka dni zostalo i moze dowiem się kto tam mieszka! [emoji846][emoji846] a 15 polowkowe. [emoji846]

My ma sylwestra do znajomego idziemy bo wyprawia tez urodziny w tym dniu [emoji846]

To kciuki za udana wizytę:)
I my mamy urodziny znajomego w Sylwestra:)

reklama
Moje tosty z serem i szynką maja postac pomidorowej zupki chinskiej z parowkami [emoji44] ahah [emoji23][emoji23] ahhh te zachcianki [emoji16][emoji16]

U mnie na prenatalnych doktorek powiedział, ze chłopak. Nastawilismy się na chłopaka az na wizycie u innego lekarza okazalo się ze dziewczyna, teraz ten pierwszy lekarz mi potwierdzil, ze jednak dziewczynka
I ja ;)My mieliśmy odczekać i 3 miesiące po wakacjach i zacząć się starać. Ale już się nie zabezpieczylismy. Pyknelo za 1 razem i ja też w szoku z testem uryczana. Pytam a Ty co? A mój mi mówi śmieje się a co mam płakać?Ja myślę że na prenatalnych ta lekarka coś podejrzewała, ale ja chciałam żeby to bardziej pewne było. Ona mi powiedziała że to będzie takie 50%. A tyle to ja wiem[emoji12]
Od początku upieram się przy tym że to będzie dziewczyna. Ale jeśli będzie chłopiec to też dobrze. Byle zdrowo się urodziło.
Cześć;) każda z Nas kiedyś nie miała doświadczenia w posiadaniu dzieci:)

Gratulacje
Chciałam ładnie pokolei cytować i odp ale coś mi nie wyszło. Sorry!!!
Produkcja pełna para i też to lubię.
@Judyta26 Dlatego jak nie są pewni płci to lepiej żeby wcale nie mówili.
@Silje1008 zgadzam się ale większość tutaj dzieli się właśnie swoim cennym doświadczeniem, którego mi brakuje
@ulau [GROUP=][GROUP=][/GROUP][/GROUP]:) zdrowie najważniejsze a na płeć można zaczekać.

reklama
Powiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier... :D
Staram się zdrowo odżywiać, ale to słabo wychodzi. Jakieś suplementy polecacie?!

Do góry