pantera987
Fanka BB :)
LC WAIKIKI za 37 zł [emoji6]Super Skąd to cudo?? Lubie takie sweterki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LC WAIKIKI za 37 zł [emoji6]Super Skąd to cudo?? Lubie takie sweterki.
Dokladnie [emoji4] ja weszlam na tu forum z mysla zeby właśnie tu pisac a nie na fb. Czerwcowki 2019 na fb na pewno istnieja i zaloze sie ze jest nie jedmn taka grupa wiec jak ktos chce to moze byc i tu i tu albo tylko w jednym miejscu a ja zostaje tutaj, nigdzie się nie wybieram[emoji4]Kiedyś poruszałyśmy temat grupy na facebooku - doszłyśmy do wniosku, że nie każdy tego fb ma, a poza tym to forum jest bardzo czytelne i "domowniczkom" które są tu od początku ciąży jak najbardziej odpowiada także ja nie będę tego rozdzielać i zostaję tutaj.
Nice! [emoji173]Ja kupiłam dzisiaj sobie taką sukienko- tunike [emoji85]. Zobacz załącznik 928967
Fajowa .lubię sowyJa kupiłam dzisiaj sobie taką sukienko- tunike [emoji85]. Zobacz załącznik 928967
LC WAIKIKI za 37 zł [emoji6]
Dzięki za zaufanie Dziewczyny z uwagi na mój zawód to teraz mam wolne i jestem na forum codziennie, ale w sumie został mi jeszcze kawałek stycznia pracujący... także myślę, że znalazłabym czas żeby podjąć się moderowania chciałabym tylko drugiego naprawdę aktywnego moderatora czekam na stanowisko @Agatki w tej sprawieJa bym sugerowala Ciebie[emoji4][emoji6]
To postanowione zostajemy tutaj ale fakt tutaj to forum jest calkiem przejrzysteJakos na początku wpadla tu raz dziewczyna od razu z propozycją przejścia na fb. Niektóre dziewczyny chyba sa tu i tu bo taka grupa na fb juz jest [emoji4]
Ja sama nie jestem za fb, bo po pierwsze nawrt nie mam konta a po drugie fb nie jest miejscem anonimowym [emoji57]
Ja mam podobnie, rok starań o dziecko które planowaliśmy i nic. A jak się udało to byłam przerażona jestem właściwie. Czuję się czasem nieswojo na forum bo jakoś nie fiksuje na punkcie dziecka i nie czuję więzi żadnej tym bardziej instynktu. Nigdy nie lubiłam dzieci i nie lubię , mam nadzieję że z własnym będzie inaczej [emoji85]i też przepłakałam początki [emoji23]
Ja ba zadnych otwartych grupach ani yakich, ze ktos bedzie wiedzial ze należę bym sie nie udzielala jie wszyscy musza wiedziec ze jestem w ciazyTo forum jest takim moim azylem obecnie, nigdzie się stad nie ruszam! byłam nawet przez chwilę na grupie na fb, ale kompletnie tego nie poczułam.
Ja już się tak przyzwyczaiłam tutaj że nie wiemJa ba zadnych otwartych grupach ani yakich, ze ktos bedzie wiedzial ze należę bym sie nie udzielala jie wszyscy musza wiedziec ze jestem w ciazy