Ja mam z mamuskami z 2017 zamknketa grupę. Nikt nawet nie widzi, ze do takiej nalezymy. Wiec za taka grupa na fb tex bym byłaWiecie co ?? Nie zaglądałam chyba od południa a wyście tu poszalały [emoji33][emoji33] tosz to idzie ocipieć czytając to wszystko i zanim dojdzie się do konca to człek głupieje [emoji23][emoji23]
Co do grupy zamknietej to ja jestem jak najbardziej Za [emoji173] ale myślałam tez np o grupie na FB [emoji17][emoji56]
reklama
Ilma
Fanka BB :)
O mam tak samo cenie sobie ciszę. Ostatnio wpadłam w histerie i przeplakałam wieczór, bo zdałam sobie sprawę, że mój poukładany świat legnie w gruzach no i najbardziej cenie ciszę, spokój i porządek. Oj będzie ciężko [emoji849]Tak, zamknięty wątek bardzo by się przydał. Nie jedna z nas wstawiala już swoje zdjęcia ... Zawsze lepiej wiedzieć, że nie każdy to ogląda czy może przeczytać
I ja też nadal obawiam się braku instynktu. Wciąż cieszę się, gdy wracam do cichego domu po wizycie u znajomych, którzy mają już bobasa
O jejku super, a ja nadal nic.Dziewczyny poczulam przed chwika takie babelkowanie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
To dzielna jesteś ja ostatnio z kazda wizyta w sklepie coś musze kupić...Matko nie bylo mnie raptem kilkq godzin a tu tyle wiadoooomosci [emoji173][emoji173][emoji173]
Czesc wam nowe forumowiczki!
Ja bylam na małych zakupach, kupilam sobie jakieś leginsy bo moje spodnie uciskaha za bardzo brzuch i fajna sukienko tunike w kratę[emoji846] jak ja ubiore to sie pochwalę, hah i bylam krok od zakupienia jakis ciuszkow ale skończyło sie na ogladaniu [emoji12]
Teraz lezakuje i czekam na ruchy ahhaha [emoji2][emoji2]
Ostatbio kupilam w smyku czapeczke za 3 zl
Pianistka1991
Kiedyś poruszałyśmy temat grupy na facebooku - doszłyśmy do wniosku, że nie każdy tego fb ma, a poza tym to forum jest bardzo czytelne i "domowniczkom" które są tu od początku ciąży jak najbardziej odpowiada także ja nie będę tego rozdzielać i zostaję tutaj.
pantera987
Ja kupiłam dzisiaj sobie taką sukienko- tunike [emoji85].Matko nie bylo mnie raptem kilkq godzin a tu tyle wiadoooomosci [emoji173][emoji173][emoji173]
Czesc wam nowe forumowiczki!
Ja bylam na małych zakupach, kupilam sobie jakieś leginsy bo moje spodnie uciskaha za bardzo brzuch i fajna sukienko tunike w kratę[emoji846] jak ja ubiore to sie pochwalę, hah i bylam krok od zakupienia jakis ciuszkow ale skończyło sie na ogladaniu [emoji12]
Teraz lezakuje i czekam na ruchy ahhaha [emoji2][emoji2]
Kaamilaaa
Jakos na początku wpadla tu raz dziewczyna od razu z propozycją przejścia na fb. Niektóre dziewczyny chyba sa tu i tu bo taka grupa na fb juz jest [emoji4]Wiecie co ?? Nie zaglądałam chyba od południa a wyście tu poszalały [emoji33][emoji33] tosz to idzie ocipieć czytając to wszystko i zanim dojdzie się do konca to człek głupieje [emoji23][emoji23]
Co do grupy zamknietej to ja jestem jak najbardziej Za [emoji173] ale myślałam tez np o grupie na FB [emoji17][emoji56]
Ja sama nie jestem za fb, bo po pierwsze nawrt nie mam konta a po drugie fb nie jest miejscem anonimowym [emoji57]
Vivienne 1
Ja tak samo .... nie jestem za facebookiemKiedyś poruszałyśmy temat grupy na facebooku - doszłyśmy do wniosku, że nie każdy tego fb ma, a poza tym to forum jest bardzo czytelne i "domowniczkom" które są tu od początku ciąży jak najbardziej odpowiada także ja nie będę tego rozdzielać i zostaję tutaj.
Super Skąd to cudo?? Lubie takie sweterki.Ja kupiłam dzisiaj sobie taką sukienko- tunike [emoji85]. Zobacz załącznik 928967
Pianistka1991
To forum jest takim moim azylem obecnie, nigdzie się stad nie ruszam! byłam nawet przez chwilę na grupie na fb, ale kompletnie tego nie poczułam.Jakos na początku wpadla tu raz dziewczyna od razu z propozycją przejścia na fb. Niektóre dziewczyny chyba sa tu i tu bo taka grupa na fb juz jest [emoji4]
Ja sama nie jestem za fb, bo po pierwsze nawrt nie mam konta a po drugie fb nie jest miejscem anonimowym [emoji57]
reklama
Pianistka1991
Słodka! [emoji7][emoji7]Ja kupiłam dzisiaj sobie taką sukienko- tunike [emoji85]. Zobacz załącznik 928967