Gdyby nie była chetna to ja tez jestem za nominowaniem KamiliDzięki za zaufanie Dziewczyny z uwagi na mój zawód to teraz mam wolne i jestem na forum codziennie, ale w sumie został mi jeszcze kawałek stycznia pracujący... także myślę, że znalazłabym czas żeby podjąć się moderowania chciałabym tylko drugiego naprawdę aktywnego moderatora czekam na stanowisko @Agatki w tej sprawie
reklama
Jaskolcia
Fanka BB :)
Ja też muszę się wybrać w końcu do sklepu i kupić jakąś tunikę/szerszy sweter i jakieś t-shirty , bo ostatnio chodzę tylko w jednym swetrze. Po pierwszej ciąży mam spodnie ciążowe, ale są jeszcze trochę za duże. Liczę, że po nowym roku wyprzedaże ruszą na dobre i ceny jeszcze trochę spadną.Ja kupiłam dzisiaj sobie taką sukienko- tunike [emoji85]. Zobacz załącznik 928967
Macie jakieś sprawdzone sklepy z ubraniami ciążowymi? Nie chcę ich za dużo kupować, ale kilka t shirtow/bluzek by mi się przydało. Te po pierwszej ciąży trochę zjechałam, kupilam je wtedy w h&m. Teraz szukam też sukienek, które przydadzą się w ciąży, a później do ewentualnego karmienia.
0202oliwcia
Ja bron boze nie mowie zeby olać forum i przejść na fb to było tylko luzno napisane hasło .. A pamiętam ostatnią rozmowe na ten temat i między innymi to ze dużo dziewczyn niema fb i nie planuje go zakładać [emoji5]
A zresztą sama jestem tu wcale nie tak długo i tak systematycznie żeby sie udzielać w takim temacie [emoji17][emoji11]
Co do anonimowości to i tutaj do końca nie jesteśmy anonimowe chociażby przez to że każdy moze tu przeczytać no i np zobaczyć jakie foto wstawiamy .
A zresztą sama jestem tu wcale nie tak długo i tak systematycznie żeby sie udzielać w takim temacie [emoji17][emoji11]
Co do anonimowości to i tutaj do końca nie jesteśmy anonimowe chociażby przez to że każdy moze tu przeczytać no i np zobaczyć jakie foto wstawiamy .
angie.
Dlatego zamknięte forum jest idealnym rozwiązaniemJa bron boze nie mowie zeby olać forum i przejść na fb to było tylko luzno napisane hasło .. A pamiętam ostatnią rozmowe na ten temat i między innymi to ze dużo dziewczyn niema fb i nie planuje go zakładać [emoji5]
0202oliwcia
Zgadza się właśnie o to mi chodzi albo opcji zamknięcie forum bądz ewentualnie fb dlatego o tym wspomnialam ... Nie wyobrażam sobie jakoś sie otworzyć tak na publicznym forum ... [emoji15]Dlatego zamknięte forum jest idealnym rozwiązaniem
Pianistka1991
Ja generalnie nie planuję kupowac typowo ciazowych ciuchów. Ostatnio bardzo przypadły mi do gustu sukienki Pull&Bear, mam ich kilka o podobnym kroju. W czwartek dokupiłam na wyprzedażach tą ze zdjęcia super wygodna i posłuży do ostatnich miesięcy mąż twierdzi, ze wyglądam w niej bardzo seksownie [emoji3]Ja też muszę się wybrać w końcu do sklepu i kupić jakąś tunikę/szerszy sweter i jakieś t-shirty , bo ostatnio chodzę tylko w jednym swetrze. Po pierwszej ciąży mam spodnie ciążowe, ale są jeszcze trochę za duże. Liczę, że po nowym roku wyprzedaże ruszą na dobre i ceny jeszcze trochę spadną.
Macie jakieś sprawdzone sklepy z ubraniami ciążowymi? Nie chcę ich za dużo kupować, ale kilka t shirtow/bluzek by mi się przydało. Te po pierwszej ciąży trochę zjechałam, kupilam je wtedy w h&m. Teraz szukam też sukienek, które przydadzą się w ciąży, a później do ewentualnego karmienia.
Ps. Na mnie jest nieco dłuższa, z miejscem na brzuch [emoji39][emoji39][emoji39]
pantera987
Ja właśnie też oprócz H&M i LC WAIKIKI nie znam żadnego sklepu w którym w spoko cenach można kupić coś stacjonarnie. [emoji53]Ja też muszę się wybrać w końcu do sklepu i kupić jakąś tunikę/szerszy sweter i jakieś t-shirty , bo ostatnio chodzę tylko w jednym swetrze. Po pierwszej ciąży mam spodnie ciążowe, ale są jeszcze trochę za duże. Liczę, że po nowym roku wyprzedaże ruszą na dobre i ceny jeszcze trochę spadną.
G
guest-1704238530
Gość
Sama jestem w takiej grupie z 2017 i jest mega grupa zamknieta tajna nikt o niej nie wie no i tam jakos bardziej mozna sie zzyc z soba [emoji173] plus obsluga fb szybsza no i wygodniejsza
Tez bym była za fb
Ja ostatnio fajne ciuchy ciazowe na zalando przegladalam za mala kase. Stacjonarnie to w h&m jest troche ale ostatnio nic mi nie wpadlo w oko.Ja też muszę się wybrać w końcu do sklepu i kupić jakąś tunikę/szerszy sweter i jakieś t-shirty , bo ostatnio chodzę tylko w jednym swetrze. Po pierwszej ciąży mam spodnie ciążowe, ale są jeszcze trochę za duże. Liczę, że po nowym roku wyprzedaże ruszą na dobre i ceny jeszcze trochę spadną.
reklama
Pianistka1991
Ta z kolei ze Stradivariusa, obecnie za 49 zl akurat jej nie kupiłam bo nie przepadam za takimi sukienkami pod samą szyję, ale sieciowki mają dla brzuszków super asortyment [emoji3]