reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć Dziewczyny! Ja do sylwestra nie wchodzę na wagę, nie ma takiej opcji [emoji6]
Dzisiaj już tyle nie jem, nastawiam się na sałatki bez majonezu i owoce [emoji39][emoji39][emoji39] miłego dnia ;*

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja do sylwestra nie wchodzę na wagę, nie ma takiej opcji [emoji6]
Dzisiaj już tyle nie jem, nastawiam się na sałatki bez majonezu i owoce [emoji39][emoji39][emoji39] miłego dnia ;*

Ja też do Sylwestra nie wchodzę na wagę i dziś też chciałam troche tak lżej jeść ale nie wiem czy mi się to uda jak tyle ciasta w domu i już mnie kusi co by tu zjeść

Ja się nie przyznaje ile przytylam.....dziś u mnie już po świętach tu obchodzą tylko wigilie i Boże Narodzenie,no i nie tak hucznie jak my. Właśnie ogarnęłam chatę.
. I czas na kawę. Miłego dnia

Hej Mamusie [emoji8]
A ja się właśnie ważyłam i waga taka sama jak przed ciążą. Za tydzien wizyta wypadałoby cos przybrać. Tylko akurat teraz w święta nie mam zbytnio ochoty na jedzenie [emoji848][emoji6]
życzę Wam miłego dnia i chociaz odrobine relaksu [emoji3]
Ja właśnie w pozycji leżącej czekam na gości [emoji6]
A popołudniu my jedziemy w odwiedziny kolejne [emoji849]

Witam wszystkie Czerwcóweczki jeszcze w Święta. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale czasem nie mogę nadrobić wszystkich postów, tyle ich jest.
Ja również mam termin na czerwiec, a dokładnie na 30.06. To moja druga ciąża, mam już 17 miesięczną córeczkę, mam 35 lat. Za Wami już badania prenatalne, a ja czekam teraz na swoje i mocno się denerwuję, bo wiem, że wiek nie jest moim sprzymierzeńcem.
Mam nadzieję, że będę mogła do Was dołączyć, a na chwilę obecną życzę spokojnej końcówki Świąt:)

A ja dziś miałam nocne karmienie.
Moja dwulatka obudziła mnie o 3.00, że jest głodna i brzuszek pusty. Mąż poszedł z nią do kuchni, mówił, że wcinała bułę z masłem jakby tydzień nie jadła.
Mamy nadzieję, że to jednorazowa sytuacja hehe :)

A ja dzis mam dosc.. niech ten dzien się kończy [emoji24] moj wyczekany obiad wlasnie sie konczy, wszyscy sobie pojedli a ja co ? Nawet nie spróbowałam i właśnie siedze w pokoju na gorze z mlodym i rycze bo na prawde nie mam dzis siły a moj syn postanowił na kazdy mozliwy sposób sprawdzac moją cierpliwość i od rana ma mnie delikatnie mowiac w nosie...wszystko na przekor i na złość...
Czuje się dzis taką beznadziejną i bezsilna matką..[emoji24][emoji24]

reklama
A ja dzis mam dosc.. niech ten dzien się kończy [emoji24] moj wyczekany obiad wlasnie sie konczy, wszyscy sobie pojedli a ja co ? Nawet nie spróbowałam i właśnie siedze w pokoju na gorze z mlodym i rycze bo na prawde nie mam dzis siły a moj syn postanowił na kazdy mozliwy sposób sprawdzac moją cierpliwość i od rana ma mnie delikatnie mowiac w nosie...wszystko na przekor i na złość...
Czuje się dzis taką beznadziejną i bezsilna matką..[emoji24][emoji24]

Mam to samo z córką, już nie mam do niej cierpliwości, od rana do wieczora płaczę, jęczy, marudzi, do nikogo nie chce pójść tylko do mamy na rączki. Jestem nią mega zmęczona psychicznie i fizycznie ale tłumacze sobie ze to przez wychodzące ząbki

Do góry