reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dokładnie, tak jak opisujesz, też czuję znowu takie smyranie delikatne i pukanie, ale chciałabym więcej i mocniej, bo zaczynam wątpić czy sobie nie wkręcam ;)
Mysle ze sobie nie wkrecasz [emoji6] pojutrze zaczynamy 18(!)tc (juz??[emoji33]) i pewnie teraz tylko czekac az maluszki z dnia na dzien beda sie rozkrecac [emoji6] az bedziemy mialy dość kiedy beda nam nogami kopac po pecherzu a główkę wciskajac nam pod zebra [emoji13]

reklama
Kurcze dziewczyny straszycie mnie tymi ruchami bo u mnie jest już 16+5 do tego druga ciąża i nic nie czuje jeszcze
To jest bardzo indywidualna sprawa [emoji6] zadna z was nie powinna na tym etapie panikowac jesli chodzi o ruchy [emoji6] moze byc tak ze poki co dzidzia jest aktywna tylko w nocy kiedy śpisz i dlatego nie czujesz ruchow mimo ze dzidzia szaleje [emoji6]

Ja mam wrazenie, ze jem duzo mniej niz zazwyczaj. Dzisiaj ze smakiem zjadlam sloik cwilkly z chrzanem :) i kapuste z grzybami. Później juz na sile kawalek ciasta zeby tesciowej bylo milo.
Bylismy na zywej szopce i jak zobaczylam kielbase z ogniska to mi sie oczy zaswiecily ;) tyle jedzenia w domu a ja kielbase jadłam [emoji23][emoji23] zjadlam tylko pol i nie dalam rady wiecej ale byla wysmienita hehe :)

Hejka mamusie! A ja się witam po kilku dniach nieobecności....ciezko mi teraz zorganizować czas zeby byc na bieżąco. Za duzo biegania przy dzieciach i świętach. Wczoraj wigilia u nas i dzisiaj goście kolejni. Więc dopiero odpoczywam. Aż się boję o moją szyjke.... [emoji848]czy nie przesadziłam. Wizyta dopiero 3.01.
Maleństwo tez jakis czas przestałam czuć A teraz od 2-3 dni takie delikatne smeranie. Brzuch mam już bardzo duży. Wszyscy od razu widzą. Trzecia ciąża jednak robi swoje.
Dobrej nocy Wam życzę [emoji8][emoji8]
I postaram się być bardziej aktywna [emoji6]

Dobry wieczór! Właśnie się położyłam. Przed snem, mimo, że byłam objeżdżona, wsunęła trochę żelek- jakoś mnie ochota naszła. U mnie jest 15+5, druga ciąża, ale ruchów nie czuje. Co prawda mam jakieś smyranie czasem, ale to chyba nie to. ;)
4 dni do wesela zostały, w sumie 3 :O Zaczynam się stresować. Nawet pierwszego tańca nie mamy. :(

Dobry wieczór! Właśnie się położyłam. Przed snem, mimo, że byłam objeżdżona, wsunęła trochę żelek- jakoś mnie ochota naszła. U mnie jest 15+5, druga ciąża, ale ruchów nie czuje. Co prawda mam jakieś smyranie czasem, ale to chyba nie to. ;)
4 dni do wesela zostały, w sumie 3 :O Zaczynam się stresować. Nawet pierwszego tańca nie mamy. :(
Spokojnie, będzie dobrze! Ja wybierałam pierwszy taniec z mężem w dzień wesela ;) spontaniczne wybory według mnie są najlepsze, nie musi to być walc wiedeński ćwiczony miesiącami ;))

smyranie to chyba to bo ja tez mam. [emoji6] sluchaj ja jako mloda mezatka moge powie dziec ze 1 tanca nie mieliśmy i zatanczylismy normalnie. nie stresuj się ten dzien tak szybko mija jest tyle wrażeń ja co prawda walnelam kielicha na odwage bo lato bo nie bylam w ciazy ale bez tego tez by poszlo. w kosciele nie widzisz gosci tylko księdza więc skupienie na przysiedze[emoji4]

reklama
Do góry