reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry dziewczyny! Wstalam przed moimi mężczyznami wiec mam chwile dla siebie i zamierzam siedzieć w wannie najblizsze 20 minut :)
Coś mnie katar dorwal :( Jutro wizyta i juz byn chciała zeby byl wieczór. Dzisiaj znowu wędrówki po calej rodzinie.
Wyglada na to ze przytylam ale moze to efekt zajadania się kapusta :)
Na Wigiliii męża ciotki chyba chcialy byc mile bo ciagle powtarzaly, ze ja wcale na ciezarna nie wyglądam i jak to mozliwe :)
Wczoraj jak wstalam to po tej kapuscie sama jak sw. Mikolaj wygladalam :)
Maz nawet podszedl zlapal mnie za brzuch i z rozczarowaniem stwierdził że nic nie czuje. W poprzedniej ciazy jak mialam taki brzuch to juz dawno czuliśmy ruchy.

Część dziewczyny :) wstałam znowu z.bólem głowy masakra......pije właśnie kawę i jem karpatke :p z tego przejedzenia (mam 1kg więcej na wadze niż przed świętami) nie mogę się wyspac :p a zaraz jedziemy.w gości jeszcze.ostatni dzień ;)
Dziś 16+0:):)
Miłego dnia kochane :):)

reklama
Do góry