Nat Bluebell
Fanka BB :)
Daj spokój, nie wiem jak on to wytrzyma! Pewnie będzie uciekał na motor częściej i siedział w garażuHaha będzie miał 4 Królewny Mój mąż by chyba oszalał. Ciągle mi mówi, ze syn latwiejszy w obsłudze bo trzeba pilnować tylko jednego a dziewczyna to klopot pilnujesz calego osiedla
Jak bedzie córeczka to będzie pewnie zazdrosny o każdego chlopaka w okolicy
Ja też biorę magnez, nawet wcześniej go brałam bo w diecie zazwyczaj brakuje a macica to mięsień więc jest podatny na niedobory.Ja tez zazdroszcze wam ze znacie plec
Ja wyczuwam ze bedzie chlopak ale sie okaże 15 stycznia najszybciej o ile sie ujawni [emoji4]
Wiecie napisalam do mojego gin z Pl p te badanie polowkowe czy bedzie w porządku jesli bedzie to 19 tydz i 1 dzien a on napisal ze tak wiec juz sie nie martwie [emoji4] a co do stawiania macicy , to mowil ze nie zaszkodzi brac magnez , wiec zaczne go brac [emoji4] tutaj duzo z was go bierze wiec bede i ja , a moj maz mowi skoro w ciazy jest takie zapotrzebowanie na magnez to moze mam jakieś braki i ten bol nogi moze byc tez tym spowodowany , tak na chlopski rozum to moze ma racje , no nic zobaczymy [emoji8]
Rany, taka jestem szczęśliwa z tej małej dziewczynki! Cudowny prezent na święta
Czuję się jakbym drugi raz dowiedziała się o ciąży