reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Haha będzie miał 4 Królewny :) Mój mąż by chyba oszalał. Ciągle mi mówi, ze syn latwiejszy w obsłudze bo trzeba pilnować tylko jednego a dziewczyna to klopot pilnujesz calego osiedla ;)
Jak bedzie córeczka to będzie pewnie zazdrosny o każdego chlopaka w okolicy :)
Daj spokój, nie wiem jak on to wytrzyma! Pewnie będzie uciekał na motor częściej i siedział w garażu :p
Ja tez zazdroszcze wam ze znacie plec :)
Ja wyczuwam ze bedzie chlopak ale sie okaże 15 stycznia najszybciej o ile sie ujawni [emoji4]

Wiecie napisalam do mojego gin z Pl p te badanie polowkowe czy bedzie w porządku jesli bedzie to 19 tydz i 1 dzien a on napisal ze tak wiec juz sie nie martwie [emoji4] a co do stawiania macicy , to mowil ze nie zaszkodzi brac magnez , wiec zaczne go brac [emoji4] tutaj duzo z was go bierze wiec bede i ja , a moj maz mowi skoro w ciazy jest takie zapotrzebowanie na magnez to moze mam jakieś braki i ten bol nogi moze byc tez tym spowodowany , tak na chlopski rozum to moze ma racje , no nic zobaczymy [emoji8]
Ja też biorę magnez, nawet wcześniej go brałam bo w diecie zazwyczaj brakuje a macica to mięsień więc jest podatny na niedobory.

Rany, taka jestem szczęśliwa z tej małej dziewczynki! Cudowny prezent na święta :)
Czuję się jakbym drugi raz dowiedziała się o ciąży :D

reklama
Daj spokój, nie wiem jak on to wytrzyma! Pewnie będzie uciekał na motor częściej i siedział w garażu [emoji14]

Ja też biorę magnez, nawet wcześniej go brałam bo w diecie zazwyczaj brakuje a macica to mięsień więc jest podatny na niedobory.

Rany, taka jestem szczęśliwa z tej małej dziewczynki! Cudowny prezent na święta :)
Czuję się jakbym drugi raz dowiedziała się o ciąży :D
Zazdroszcze i gratuluję [emoji173]

A moze Twoj objaw to spadek wagi? Na pewno niedlugo zaczniesz ja odbijac! Kciuki za tescia!

Tez mi sie to nowe nie podoba. Czesc po polsku, czesc po angielsku, wszystko biale i jakies pokrecone. Nie wiem, czemu w dzisiejszych czasach panuje moda na ciagle aktualizacje, ktore zamiast poprawiac to pogarszaja :baffled:

Nie rozumiem tez, czemu niektore z nas maja zielone rozki a inne nie, bo ja nie widze roznicy miedzy dziewczynami z rozkami a tymi bez :eek:

A ja od wczoraj jestem przerazona. Mialam na plecach kaszaka. Nie zauwazylabym go sama ale wyczula go u mnie masazystka. To taki badziew z zasady niegrozny ale na wszelki wypadek mial byc wyciety. Tyle, ze operacje (ambulatoryjna) przelozylam, bo okazalo sie, ze jestem w ciazy. Kaszak mial sobie poczekac. Ale wczoraj w to goovno wdal sie stan zapalny - jedyna mozliwa komplikacja z kaszakiem. Cala noc probowalam leczyc go mascia ichtiolowa - bez skutku. I teraz musze do szpitala a tam obawiam sie, ze bedzie niedobrze. Albo zechca we mnie pakowac przez dwa miesiace antybiotyk (NIE CHCE!!!!!) albo beda chcieli go wyciac bez znieczulenia, bo ci nasi debile w szpitalu lecza ciezarne bez znieczulenia miejscowego :szok: Przeciez to chore! Bol i stres sa wiekszym zagrozeniem dla dziecka niz miejscowe znieczulenie. Jak na zlosc ida swieta, wiec nie znajde nigdzie prywatnego chirurga ktory by mi wycial w znieczuleniu. A czekac z tym goovnem w stanie zapalnym nie mozna :sad:
O kurczę to nie ciekawie i co teraz zrobisz?

@ilonaz @Nat Bluebell gratuluję córek:-)
Dziewczyny nie ogarniam nowego forum...jeszcze miałam dzien przerwy w zagladaniu przez podróż...więc już w ogóle ;-)
Chyba przez Święta postawię na realne a nie wirtualne rozmowy...zwłaszcza, że tyle osób wokolo w rodzinnym domu, że telefon przestał istnieć ;-) Dlatego życzę Wam już dzisiaj zdrowych, wesołych Świąt dla tych co obchodzą , a dla tych nieświętujących udanego wypoczynku :-)
P.s przeżyłam 10 godzin w aucie. Nawet przez 2 prowadziłam ;-)

Dziewczyny nie ogarniam nowego forum...jeszcze miałam dzien przerwy w zagladaniu przez podróż...więc już w ogóle ;-)
Chyba przez Święta postawię na realne a nie wirtualne rozmowy...zwłaszcza, że tyle osób wokolo w rodzinnym domu, że telefon przestał istnieć ;-) Dlatego życzę Wam już dzisiaj zdrowych, wesołych Świąt dla tych co obchodzą , a dla tych nieświętujących udanego wypoczynku :-)
Chodzi Ci o aplikację czy normalnie na kompie wchodzisz na stronę? Bo u mnie nic się nie zmieniło :) i wzajemnie, zdrowych i spokojnych świąt [emoji8]

Dziękuję :)

Chwilowo chyba jest załamany, nic nawet nie mówił :D

Taki facepalm :D

Biedny, już całkiem zamieszka w garażu :)
Haha, sam dziewczynkę zrobił :D jego "wina" :D a tak na poważnie to super, ze kolejna babeczka :)))))

Dziewczyny, nagotowałam sobie bób, taką miałam ochotę, że pochłonęłam 400g w 5 minut [emoji85] teraz leżę i uczę się nic nie robić. Trudne to [emoji849] i tak jak na początku ciąży było mi ciągle zimno, tak teraz rozebrałam się do samej bielizny [emoji28]

reklama
Również Kochana wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i całej rodzinki!

Do góry