reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Z okazji Świąt Bardzo Narodzenia życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół , chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i radością.Dla was wszystkich kochane kobietki Wesołych Świat [emoji3]
Dziękujemy i wzajemnie :)

Cześć mamuśki :) dołączam do grona tych z bólem głowy i uczuciem kaca. Normalnie tak mnie cmi ze aż oczy bolą [emoji24] ja ostatnio zamiast w nocy spać to szyje :D wkręciłam się na dobre i nie wiem co ja biedna pocznę jak mi się materiały skończą... dziś powstały takie o to dwie spódniczki dla młodej Zobacz załącznik 927266Zobacz załącznik 927267
Jak tak dalej pójdzie to opanuje szycie na tyle ze pierwszy zestaw do szpitala dla maluszka sama popełnię :)
Miłego dnia kochane! A ja tym czasem spróbuje się zebrać coby jechać do siostry po młoda
Super ja tez uwielbiam [emoji7][emoji7] a to moj ostatni uszytek [emoji171]
received_355860505167980.jpeg
received_1678357492268104.jpeg
received_198886954374808.jpeg

Jestem przeczytalam dobrnelam [emoji6][emoji23] właśnie usypiam miśke i lece do kuchni jakies ciasto może okręcić jutro od rana biore sie za pierogi i jeszcze jakies tam pierdoły swieta zaczelam od paznokci [emoji23][emoji23]

Co do wiekszosci dziewczynek mnie tam to cieszy dziewczynki sa słodki [emoji7]

No to mamy kolejną dziewczynkę! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 927299
Gratulacje [emoji171][emoji173] ja sie dowiem 12 stycznia czy tez bedzie babiniec czy rodzyneczek nas czeka [emoji23] mąż nastawiony na dziewczynke (według niego z naszym szczesciem na synka nie mamy co liczyc [emoji6][emoji23]) przypomne ze na prenatalnym dziewczynka dwa tyg pozniej chlopiec (ale o tym maz nie wiem [emoji6][emoji23])

Jestem przeczytalam dobrnelam [emoji6][emoji23] właśnie usypiam miśke i lece do kuchni jakies ciasto może okręcić jutro od rana biore sie za pierogi i jeszcze jakies tam pierdoły swieta zaczelam od paznokci [emoji23][emoji23]

Co do wiekszosci dziewczynek mnie tam to cieszy dziewczynki sa słodki [emoji7]
Współczuję Wam tego gotowania ;) u mnie swoeta się na dobre juz jutro zaczna bo jutro blogie lenistwo a w poniedziałek u rodzicow od 12 bede to mamie pomogę pierogi lepić :)
Chociaz wiem, ze swieta będą mega wyzwaniem bo calymi dniami na nogach. Niby na kanapach, no ale cala rodzine musze zwiedzić więc drzemki nie bedzoe ;(
Dziec rozdrazniony od tylu bodzcow :/ no ale inaczej sie nie uda.
Dobrze, ze w drugi dzien swiat jedziemy zobaczyc zywa szopkę :) Zawsze jest tam pieknie a teraz dodatkowo synek będzie pewnie zachwycony :)

reklama
Współczuję Wam tego gotowania ;) u mnie swoeta się na dobre juz jutro zaczna bo jutro blogie lenistwo a w poniedziałek u rodzicow od 12 bede to mamie pomogę pierogi lepić :)
Chociaz wiem, ze swieta będą mega wyzwaniem bo calymi dniami na nogach. Niby na kanapach, no ale cala rodzine musze zwiedzić więc drzemki nie bedzoe ;(
Dziec rozdrazniony od tylu bodzcow :/ no ale inaczej sie nie uda.
Dobrze, ze w drugi dzien swiat jedziemy zobaczyc zywa szopkę :) Zawsze jest tam pieknie a teraz dodatkowo synek będzie pewnie zachwycony :)
Sen w dzień [emoji33] a co to takiego ?? [emoji23][emoji23]

Do góry