reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny jeszcze Wam zawroce głowę przepraszam.....dlaczego lekarz zaznaczył w kolku wynik 1:544 skoro to test podwójny czyli test pappa wynosi tylko 1:195? Nie rozumiem tego. W ogóle na.niego uwagi nie zwrócił mówił tylko o tym ryzyko biochemicznnyn i nt(1;544)
Szczerze mówiąc to nie wiem. U mnie nie było to tak rozpisane. Musisz lekarza dopytać co znaczy to 1:195...

reklama
Ale produkujecie, ledwo nadrobilam w drodze z pracy.

Nie za wczesnie z ta szkola rodzenia? Ja myslalam ze to blizej 30 tygodnia - ale moze pora sie zainteresowac tematem.

Dziewczyny, macie jakies doswiadczenia z takimi szkolami? Warto wogole?

Szczerze mówiąc sama byłam zaskoczona ale to były słowa mojej ginekolog[emoji5] sama po nowym roku będę się orientować jak to wszystko wyglada.

Hej dziewczyny! A ja się dziś czymś zatrułam i męczę się z bólem żołądka i wymiotami... Heh można powiedzieć że to moje pierwsze mdłości jakie miałam w ciąży... A tak na poważnie, coś na żołądek żeby mu ulżyć trochę? Wypiłam herbatę miętową, ale szału nie ma [emoji17]

Dziewczyny no w szoku jestem pojebalo gościa .... jedliśmy kolację i powiedziałam że ma odnieść talerz do zlewu to powiedział że chyba jeszcze mi mało skoro wciąż go prowokuje .... nie mam.sily juz

reklama
Hej dziewczyny! A ja się dziś czymś zatrułam i męczę się z bólem żołądka i wymiotami... Heh można powiedzieć że to moje pierwsze mdłości jakie miałam w ciąży... A tak na poważnie, coś na żołądek żeby mu ulżyć trochę? Wypiłam herbatę miętową, ale szału nie ma [emoji17]
Mi zawsze pomagają krople miętowe, ale nie wiem czy w ciąży można :(

Do góry