0202oliwcia
Fanka BB :)
Właśnie wrociłam z wigili biurowej .. Wy na poważnie tyle napisałyście [emoji33][emoji33][emoji33] tosz to nie realne byc systematycznie na bierząco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno jest wszystko dobrze. Sama jednak dobrze wiem jak takie statystyki potrafią namieszać w głowie. Koleżanka miała 1:341, jej mama jak rodziła ostatnie dziecko (w okolicach 40 lat) miała 1:40 (!!!) i obie mają zdrowych syneczków )Powiedział ze jest małe ryzyko bo wg usg wszystko było dobrze. Mówił o nifty. Że kazdej to mówi jak jest ryzyko ponizej 1000. A ja mam 544 więc.musi mi taka informacje przekazac
Piękna! Wyglądasz naprawdę zjawiskowo )Kieca
Przepiekna!Kieca
To jest kwestia Twojego spokoju... ja pewnie bym zrobiła ten test w Twoim przypadku, choć jestem pewna, że wszystko jest w porządku!Chyba muszę zrobić ten test sanco. Niby niewielka różnica, ale już spanikowałam. Poza tym 1:600 z wieku to i tak mi się wydaje duże ryzko. Tż mówi, że to mało i on by nie robił, ale mam ginekologa zapytać.
Cudowne zdjęcie [emoji173] my sesji nie robiliśmy ale ja ogólnie jestem maniaczką i robie bardzo dużo zdjęc swoim dzieciąBardzo Wam współczuje tych złych wiadomości w przedświątecznym okresie, może na poprawę humoru podeśle zdjęcie z sesji świątecznego- roczkowej synka
Zobacz załącznik 926802
O woooooow! Piękna!!! <3Kieca