Mam wizytę 9 stycznia.to jeszcze z nią to omówięOj ja tez nie pomogę, to już ginekolog musi się wypowoedziec
reklama
Dziewczyny a co dzisiaj robocie na obiad? Ja sie zastanawiam nad zamówieniem pizzy. Nie mam dzisiaj jakos sily najchętniej poszlabym juz spać. Czwartek jest zawsze taki kryzysowy Dobrze, ze synek dal mi pospać, bo sam spal az 3h
@Pianistka1991 przypomnij mi proszę Cię Twoje wyniki pappa
Silje1008
Fanka BB :)
dziwkujemy
Hehe ale napisałam dziękujemy miało być oczywiście
@Kaamilaaa jak zdecydujesz się rodzic w Gliwicach to może się spotkamy na sali ha ha ha ha ha ha ha ha też tam się wybieram tym razem
Ale sie uśmiałam co te telefony nam czasami robiądziwkujemy
Silje1008
Powiedział ze jest małe ryzyko bo wg usg wszystko było dobrze. Mówił o nifty. Że kazdej to mówi jak jest ryzyko ponizej 1000. A ja mam 544 więc.musi mi taka informacje przekazac
I planujesz zrobić?
Silje1008
Też mamy nadzieję, że to jednarozowo, ale ma dostać na stałe leki przeciwpadaczkowe.Pokaż nam suknię ślubną [emoji173] ja w kwietniu tego roku wyszłam za mąż, suknia wisi biedna w szafie [emoji21]Też tak myślę, że to nerwy. Do tego te omdlenie. Wczoraj lekko czułam prawą stronę, dzisiaj już jest ok.Ktoś z bliskich też miał u Ciebie ataki?No to było straszne, aż żałuję, że ją taka zobaczyłam (Prześliczna rodzinka [emoji4]
Z tego co udało mi się dowiedzieć, tomograf i cała reszta wyszła dobrze, jak zejdzie obrzęk i śliniaki to jeszcze kontrola, ale nic złego w głowie się nie dzieje. Nos jest złamany i szczęka, ale mam tylko kilka zębów miała swoich, reszta to proteza więc do zrobienia. Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek dostanie wypis. Jak weszłam do domu (sąsiedzi zadzwonili do mnie) to mama leżała w kuchni na płytkach cała we krwi, głowa rozwalone, zęby na podłodze, nieprzytomna i głowa jak trójkąt. Powiem Wam, że makabryczny widok jak z koszmaru. Na szczęście już jest coraz lepiej, był okulista i mama widzi na te oko [emoji6]
To naprawdę stres na maksa macie((
Dobrze, ze już lepiej. Oby udalo sie mamie wyjsc przed samymi świętami. Obrazenia zewnetrzne z czasem znikną bez śladu. Najwazniejsze, że nic powazniekszego nsie wyszłoTeż mamy nadzieję, że to jednarozowo, ale ma dostać na stałe leki przeciwpadaczkowe.Pokaż nam suknię ślubną [emoji173] ja w kwietniu tego roku wyszłam za mąż, suknia wisi biedna w szafie [emoji21]Też tak myślę, że to nerwy. Do tego te omdlenie. Wczoraj lekko czułam prawą stronę, dzisiaj już jest ok.Ktoś z bliskich też miał u Ciebie ataki?No to było straszne, aż żałuję, że ją taka zobaczyłam (Prześliczna rodzinka [emoji4]
Z tego co udało mi się dowiedzieć, tomograf i cała reszta wyszła dobrze, jak zejdzie obrzęk i śliniaki to jeszcze kontrola, ale nic złego w głowie się nie dzieje. Nos jest złamany i szczęka, ale mam tylko kilka zębów miała swoich, reszta to proteza więc do zrobienia. Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek dostanie wypis. Jak weszłam do domu (sąsiedzi zadzwonili do mnie) to mama leżała w kuchni na płytkach cała we krwi, głowa rozwalone, zęby na podłodze, nieprzytomna i głowa jak trójkąt. Powiem Wam, że makabryczny widok jak z koszmaru. Na szczęście już jest coraz lepiej, był okulista i mama widzi na te oko [emoji6]
reklama
Anolik
Atak padaczki. Dziwne. 55 lat i pierwszy raz w życiu i to w dodatku taka straszna rzucawkaCieszę się że z mamą już lepiej! Domyślam się że musiał to być straszny widok
A wiadomo już czy to był atak padaczki czy może wylew?
Zgadzam się z tym w 100% i też zawsze mojemu mówię, żeby najpierw odszedł ode mnie niż mnie zdradził.