reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ale żeście nadrukowaly chwilę mnie nie było tak mnie naszło że zrobiłam na kolację sałatkę z gyrosa uwielbiam .... tez mam już spory brzuszek jutro wam pokaze a smarujecie się czymś ? Ja mam palmers ale nie za Bardzo go lubię bo jest tłusty i mam jeszcze elancyl i to mój faworyt . Uwielbiam i formułę i zapach ..... A wiecie co ? Macie takie coś że jak zjecie coś to czuć że tam brzuchu coś się dzieje?.

reklama
Ale żeście nadrukowaly chwilę mnie nie było tak mnie naszło że zrobiłam na kolację sałatkę z gyrosa uwielbiam .... tez mam już spory brzuszek jutro wam pokaze a smarujecie się czymś ? Ja mam palmers ale nie za Bardzo go lubię bo jest tłusty i mam jeszcze elancyl i to mój faworyt . Uwielbiam i formułę i zapach ..... A wiecie co ? Macie takie coś że jak zjecie coś to czuć że tam brzuchu coś się dzieje?.

Ja z lenistwa się nie smaruje niczym:/. Ale powinnam zacząć nawilżać skore:)

Ja już mam dość rozstępów po pierwszej ciazy więc teraz staram się 2 razy dziennie

No ja właśnie nie miałam problemów z rozstępami, także pewnie jakoś genetyka zadziałała. Tak czy siak mam sucha skore i powinnam ja skutecznie nawilżać, nawet już nie chodzi o rozstępy:) bo na to kremy niestety nie pomogą moim zdaniem. Jak maja wyjść to wyjdą:///

No ja właśnie nie miałam problemów z rozstępami, także pewnie jakoś genetyka zadziałała. Tak czy siak mam sucha skore i powinnam ja skutecznie nawilżać, nawet już nie chodzi o rozstępy:) bo na to kremy niestety nie pomogą moim zdaniem. Jak maja wyjść to wyjdą:///
Ja też tak myślę ale smarujac trochę się po ludze [emoji16][emoji6] wiesz o co chodzi a nawilzac to powinno się od środka bo balsamy to dają krótkotrwałe efekty

Jest i moja :)
Musze jeszcze dokonczyc i zrobic kokarde na czubek albo jakas gwiazde kupic. Na dokonczenie czekam na keza i syna bo mnie zabija za samowolke (w zasadzie tylko mąż) :)
20181219_201109.jpeg

Załączniki

• 20181219_201109.jpeg
    20181219_201109.jpeg
    54,7 KB · Wyświetleń: 281

Ja rano smaruje brzuch oliwka palmers a wieczorem tez palmers balsam na rozstepy brzuch uda i posladki.

reklama
No właśnie też tak mam, że po jedzeniu chwilę czuję te motylki najwyraźniej, ale nie wiem czy to nie jelita właśnie wtedy pracują :p w każdym razie nie jestem pewna co to może być.

Do góry