reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No też mam ale to naprawdę nie lubię i nawet zapach ma intensywny
Kurcze ja to wlasnie od wielkiego dzwonu sie smaruje. Musza zaczac czesciej. Ja to normalnie kapanie mam 10 minut i do lozka bo dziecko czeka ;) albo kapiemy sie razem i jak maz go ubierze to musze wyjsc zeby polozyc go spac :) zasypia razem ze mna i mezem w lozku

reklama
No właśnie też tak mam, że po jedzeniu chwilę czuję te motylki najwyraźniej, ale nie wiem czy to nie jelita właśnie wtedy pracują [emoji14] w każdym razie nie jestem pewna co to może być.
Ale właśnie o to chodzi że to nie motylki tylko jakby kulo coś albo ciągnęło ..... U mnie na motylki to nawet za wcześnie

Ale żeście nadrukowaly chwilę mnie nie było tak mnie naszło że zrobiłam na kolację sałatkę z gyrosa uwielbiam .... tez mam już spory brzuszek jutro wam pokaze a smarujecie się czymś ? Ja mam palmers ale nie za Bardzo go lubię bo jest tłusty i mam jeszcze elancyl i to mój faworyt . Uwielbiam i formułę i zapach ..... A wiecie co ? Macie takie coś że jak zjecie coś to czuć że tam brzuchu coś się dzieje?.
Ja używam BioOil, w pierwszej uzywalam z Gerber ale nie mogę go znaleźć w aptekach :no2:

Ja też tak myślę ale smarujac trochę się po ludze [emoji16][emoji6] wiesz o co chodzi a nawilzac to powinno się od środka bo balsamy to dają krótkotrwałe efekty

Prawda:() najgorsze, ze wody jakoś tez niedużo pije. Dopiero wieczorem sobie przypominam, ze mało dzisiaj płynów przyjęłam:).
Dziewczyny, myślicie, ze w laboratorium zrobie bez problemu badania w dniu Wigilii i będę mogła je odebrać tego samego dnia. Oddałabym mocz rano i popołudniu odebrałaby wyniki- 27.12 mam wizytę na rano u mojego gina

Prawda:() najgorsze, ze wody jakoś tez niedużo pije. Dopiero wieczorem sobie przypominam, ze mało dzisiaj płynów przyjęłam:).
Dziewczyny, myślicie, ze w laboratorium zrobie bez problemu badania w dniu Wigilii i będę mogła je odebrać tego samego dnia. Oddałabym mocz rano i popołudniu odebrałaby wyniki- 27.12 mam wizytę na rano u mojego gina
Lepiej zadzwoń zapytaj...duzo firm ma wolne w tym roku w wigilie...lepiej idź zrobic badania w piatek :)

No ja właśnie nie miałam problemów z rozstępami, także pewnie jakoś genetyka zadziałała. Tak czy siak mam sucha skore i powinnam ja skutecznie nawilżać, nawet już nie chodzi o rozstępy:) bo na to kremy niestety nie pomogą moim zdaniem. Jak maja wyjść to wyjdą:///
Dokładnie tego samego zdania jestem

Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie :(
Biedna :( ja miałam kiedyś półpasiec ale nikogo nie zaraziłam, nie jest to podobno aż takie proste. Zdrówka dla Was :*

reklama
Cześć dziewczyny! W poniedzialek natrafilam na forum a od wczoraj nadrobilam wszystkie 1525 stron i bardzo chcialabym do Was dolaczyc. Mam 28 lat, to moje pierwsze i zdaniem meza ostatnie dziecko, na razie plec nieznana, wg om dzis 15+7, wg usg nie wiem bo nigdy mi tego lekarka nie powiedziala. Wogole czytajac Was doszlam do wniosku, ze chyba powinnam ja zmienic, biorac pod uwage to ile Wam zlecali lekarze badan. Na chwile obecna prowadze ciaze w LuxMedzie. USG prenatalne wyszlo ok, pappy nie robilam bo przestraszyla mnie ilosc negatywnych komentarzy.
Sporo z Was ma juz bardzo ladne brzuszki, powiedzcie mi czy to normalne ze u mnie nadal nic a nic nie widac? Caly czas mieszcze sie we wszystkie ciuchy i az mnie to troche niepokoi - z tego wszystkiego o ciazy wiedza tylko w pracy, bo musialam w koncu powiedziec, zeby w razie komplikacji miec zastepstwo wczesniej.
Witaj na forum :)) ja też jestem w pierwszej i według obecnych przekonań ostatniej ciąży ;)

Do góry