reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mąż bierze Heviran właśnie. Mam nadzieję, że się nie zaraziłam mimo wszystko. W piątek mam wizytę u ginekolog to zapytam o to. Dziś dzwoniłam do internisty, ale póki nie ma wysypki to nie kazała robić nic "w razie czego", tylko odpoczywać, ewentualnie paracetamol.
W razie czego w ciazy heviran tez mozesz bo ja dostawalam w szpitalu tak samo pozniej przy kp jak juz urodzialam

reklama
Cześć dziewczyny. U nas sezon przedświąteczny w pelbi pierogi zrobione pol domu wysprzatalam na błysk jeszcze drugie pol... W sobote jade robic sie na bostwo no ale... Wlasnie.. Tak mbie rozlozylo od wczoraj.. Maz w nocy jak sie przyszedł az mnie budzil bo mowil ze doslowbie parze a mna trzepalo.. Synka kaszle ale syrop z cebuli dziala cuda i juz mu lepiej... No o ważyłam sie dziś... W 2 tygodnie minus 3 kg.. Jak zaczac tyc?

Cześć dziewczyny! W poniedzialek natrafilam na forum a od wczoraj nadrobilam wszystkie 1525 stron i bardzo chcialabym do Was dolaczyc. Mam 28 lat, to moje pierwsze i zdaniem meza ostatnie dziecko, na razie plec nieznana, wg om dzis 15+7, wg usg nie wiem bo nigdy mi tego lekarka nie powiedziala. Wogole czytajac Was doszlam do wniosku, ze chyba powinnam ja zmienic, biorac pod uwage to ile Wam zlecali lekarze badan. Na chwile obecna prowadze ciaze w LuxMedzie. USG prenatalne wyszlo ok, pappy nie robilam bo przestraszyla mnie ilosc negatywnych komentarzy.
Sporo z Was ma juz bardzo ladne brzuszki, powiedzcie mi czy to normalne ze u mnie nadal nic a nic nie widac? Caly czas mieszcze sie we wszystkie ciuchy i az mnie to troche niepokoi - z tego wszystkiego o ciazy wiedza tylko w pracy, bo musialam w koncu powiedziec, zeby w razie komplikacji miec zastepstwo wczesniej.

Hej i gratuluje:) to jak najbardziej normalne:) tym bardziej w pierwszej ciąży:).

Ubrałem choinkę, a jutro zaczynam piec pierniczki i ciastka. Jakoś dzisiaj mam dużo energii :p

Załączniki

• 20181219_190057.jpg
    20181219_190057.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 81
Dziecie mi zasneło przy cycu na noc już [emoji33][emoji33] dawno nie szł o tej godzinie spać trzeba zabrać sie za prasowanie i siaśc troche do maszyny do szycia .... (Musze zasłonke skrócić) .... Buuuu co do świąt to jestem w ciemnej d.... Zero nie mam nic w chacie syf okna nie pomyte nic nie przygotowane .. Jutro jeszcze musze jechać do siebie do pracy na wigilie bo szef dzwonił i już się dwa razy przypominał że mam być mąż dziś w nocy wraca ...

Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie :(

Ojejku, macie strasznie w takim wypadku. A ten półpasiec może zagrażać Wam? Czytałam, ze osoby które chorowały na ospę wietrzna mogą na półpaśca zachorowac( bo to jednak zakaźna choroba:/)

reklama
Do góry