reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam się po dłuuugim dniu, jeszcze tylko jutro maraton, a piątek już spokój. Widzę, że ta gonitwa daje mi popalić. Przed chwilą na przykład złapał mnie taki skurcz w udzie, że oddechu nie mogłam złapać. Brrr... ale jak tu poprawnie suplementować magnez? Niedawno doczytałam, że źle się przyswaja w połączeniu z żelazem i powinno się te dwa suple rozdzielać 2-godzinną przerwą... skąd człowiek ma wiedzieć takie rzeczy? [emoji849]

reklama
Chyba czekają na Mikołaja :)
20181219_203831.jpeg

Załączniki

• 20181219_203831.jpeg
    20181219_203831.jpeg
    54,2 KB · Wyświetleń: 287
Witam się po dłuuugim dniu, jeszcze tylko jutro maraton, a piątek już spokój. Widzę, że ta gonitwa daje mi popalić. Przed chwilą na przykład złapał mnie taki skurcz w udzie, że oddechu nie mogłam złapać. Brrr... ale jak tu poprawnie suplementować magnez? Niedawno doczytałam, że źle się przyswaja w połączeniu z żelazem i powinno się te dwa suple rozdzielać 2-godzinną przerwą... skąd człowiek ma wiedzieć takie rzeczy? [emoji849]
Zobacz tylko czy w tych ciazowych nie masz juz magnezu w jakiejś sporej dawce. Ja biorę femibion i oprócz tego już nic

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych brzuszków! :) u mnie tez już widac, ale jak na bliźniaczki to szału nie ma, lekarz mówi, żebym się cieszyła bo jak zacznie rosnąć to będę się modliła, zeby przestał :D 17 tydzien rozpoczęty
Ale jesteś chudzinka [emoji6] ja mam podobny brzuch z rana i w sumie cieszy mnie to jeszcze nie dojrzałam do brzucha.
Jest i moja :)
Musze jeszcze dokonczyc i zrobic kokarde na czubek albo jakas gwiazde kupic. Na dokonczenie czekam na keza i syna bo mnie zabija za samowolke (w zasadzie tylko mąż) :)Zobacz załącznik 926625
Piękna choinka [emoji7]

Ale żeście nadrukowaly chwilę mnie nie było tak mnie naszło że zrobiłam na kolację sałatkę z gyrosa uwielbiam .... tez mam już spory brzuszek jutro wam pokaze a smarujecie się czymś ? Ja mam palmers ale nie za Bardzo go lubię bo jest tłusty i mam jeszcze elancyl i to mój faworyt . Uwielbiam i formułę i zapach ..... A wiecie co ? Macie takie coś że jak zjecie coś to czuć że tam brzuchu coś się dzieje?.

Ja się smaruje codziennie oliwka dla dzieci, dokładnie ścieram ja tez w pośladki i uda bi słyszałam ze później tam tez mogą być rozstępy.

Zapomniałam się pochwalić, jutro mam USG wyprosiłam lekarza żeby sprawdzić, czy wszystko ok tak przed świętami. Te kłucia w podbrzuszu nadal mnie męczą, oczywiście głupia ja poczytałam w internecie skąd mogą być i panikuje. Oby do jutra do 18.30 [emoji16]

reklama
Zapomniałam się pochwalić, jutro mam USG wyprosiłam lekarza żeby sprawdzić, czy wszystko ok tak przed świętami. Te kłucia w podbrzuszu nadal mnie męczą, oczywiście głupia ja poczytałam w internecie skąd mogą być i panikuje. Oby do jutra do 18.30 [emoji16]
Na pewno będzie wszystko w porządku, ale fajnie tak uspokoić się przed świętami :)) daj znać jutro po wizycie:)

Do góry