reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam się po dłuuugim dniu, jeszcze tylko jutro maraton, a piątek już spokój. Widzę, że ta gonitwa daje mi popalić. Przed chwilą na przykład złapał mnie taki skurcz w udzie, że oddechu nie mogłam złapać. Brrr... ale jak tu poprawnie suplementować magnez? Niedawno doczytałam, że źle się przyswaja w połączeniu z żelazem i powinno się te dwa suple rozdzielać 2-godzinną przerwą... skąd człowiek ma wiedzieć takie rzeczy? [emoji849]

reklama
Chyba czekają na Mikołaja :)
20181219_203831.jpeg

Załączniki

• 20181219_203831.jpeg
    20181219_203831.jpeg
    54,2 KB · Wyświetleń: 281
Witam się po dłuuugim dniu, jeszcze tylko jutro maraton, a piątek już spokój. Widzę, że ta gonitwa daje mi popalić. Przed chwilą na przykład złapał mnie taki skurcz w udzie, że oddechu nie mogłam złapać. Brrr... ale jak tu poprawnie suplementować magnez? Niedawno doczytałam, że źle się przyswaja w połączeniu z żelazem i powinno się te dwa suple rozdzielać 2-godzinną przerwą... skąd człowiek ma wiedzieć takie rzeczy? [emoji849]
Zobacz tylko czy w tych ciazowych nie masz juz magnezu w jakiejś sporej dawce. Ja biorę femibion i oprócz tego już nic

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych brzuszków! :) u mnie tez już widac, ale jak na bliźniaczki to szału nie ma, lekarz mówi, żebym się cieszyła bo jak zacznie rosnąć to będę się modliła, zeby przestał :D 17 tydzien rozpoczęty
Ale jesteś chudzinka [emoji6] ja mam podobny brzuch z rana i w sumie cieszy mnie to jeszcze nie dojrzałam do brzucha.
Jest i moja :)
Musze jeszcze dokonczyc i zrobic kokarde na czubek albo jakas gwiazde kupic. Na dokonczenie czekam na keza i syna bo mnie zabija za samowolke (w zasadzie tylko mąż) :)Zobacz załącznik 926625
Piękna choinka [emoji7]

Ale żeście nadrukowaly chwilę mnie nie było tak mnie naszło że zrobiłam na kolację sałatkę z gyrosa uwielbiam .... tez mam już spory brzuszek jutro wam pokaze a smarujecie się czymś ? Ja mam palmers ale nie za Bardzo go lubię bo jest tłusty i mam jeszcze elancyl i to mój faworyt . Uwielbiam i formułę i zapach ..... A wiecie co ? Macie takie coś że jak zjecie coś to czuć że tam brzuchu coś się dzieje?.

Ja się smaruje codziennie oliwka dla dzieci, dokładnie ścieram ja tez w pośladki i uda bi słyszałam ze później tam tez mogą być rozstępy.

Zapomniałam się pochwalić, jutro mam USG wyprosiłam lekarza żeby sprawdzić, czy wszystko ok tak przed świętami. Te kłucia w podbrzuszu nadal mnie męczą, oczywiście głupia ja poczytałam w internecie skąd mogą być i panikuje. Oby do jutra do 18.30 [emoji16]

reklama
Zapomniałam się pochwalić, jutro mam USG wyprosiłam lekarza żeby sprawdzić, czy wszystko ok tak przed świętami. Te kłucia w podbrzuszu nadal mnie męczą, oczywiście głupia ja poczytałam w internecie skąd mogą być i panikuje. Oby do jutra do 18.30 [emoji16]
Na pewno będzie wszystko w porządku, ale fajnie tak uspokoić się przed świętami :)) daj znać jutro po wizycie:)

Do góry