reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

WspółcZuję. Powiem Ci, że u mnie ten Medicover to też lekki niewypał. Mają tylko 3gin (jeszcze 2miesiące temu było ich 5). Z czego jeden to ten okropny seksista co nie chce już do niego chodzić (a nadal teoretycznie jest moim prowadzącym), druga gin jest świetna ale terminów u niej nie ma (nawet przez położna), wiec mogę sobie pomarzyć. Trzecia gin to młoda dziewczyna, idę do niej pojutrze i mam juz też rezerwacje na styczeń...ale widzę, że terminy u niej też znikają od razu...więc czy uda mi się nadal chodzić? Wątpię. Niby prywatna opieka...ale kurcze dziękuję za takie jazdy.
A Twoj gin nie pracuje nigdzie poza Medicoverem?
Ja jestem zadowolona z medicoveru, ale fakt że rezerwuje wizyty z ponad miesięcznym wyprzedzeniem. Mam bardzo drogi pakiet taki biznesowy i nie narzekam, ale już wiem że prywatnie opłacać sama nie dam rady, bo wychodzi 500 zł. więc chyba będę chodzić prywatnie. Tylko wtedy nie mam porodu w medivocerze i to jest dramat, ja z racji cesarki i problemów z kręgosłupem nie chcę iść na nfz pod nóż [emoji21]

reklama
Gadałam... Mówi że tylko pisze ale się nie umawia. . Że chce się czasem wygląda ależ ku..a w profilu ma napisane że jest singlem no jak tak można...

Ja jestem zadowolona z medicoveru, ale fakt że rezerwuje wizyty z ponad miesięcznym wyprzedzeniem. Mam bardzo drogi pakiet taki biznesowy i nie narzekam, ale już wiem że prywatnie opłacać sama nie dam rady, bo wychodzi 500 zł. więc chyba będę chodzić prywatnie. Tylko wtedy nie mam porodu w medivocerze i to jest dramat, ja z racji cesarki i problemów z kręgosłupem nie chcę iść na nfz pod nóż [emoji21]
O kurcze...czyli nie tylko o same wizyty chodzi :-\

Nie wiem czy to mi hormony już tak buzuja I się nakręcam czy mam się czego obawiać ale dzień mam zjebany za przeproszeniem tak że nawet brzuch mnie już boli .. Na szczęście jutro mam wizytę o której zapomniałam... I pójdę powiedzieć lekarzowi że nie bardzo pomaga mi ten magnez

Wrrrrr zaraz trafi mnie szlag!
Od 1.5h jestem w kolejce do diabetologa, ciężarne miały mieć pierwszeństwo, ale tłum starszych osób twierdzi, że w żadnym wypadku! Siedz i czekaj! I teraz ktokolwiek dochodzi do kolejki to dziad komentuje "no ta to przynajmniej nie jest w ciąży":/

reklama
Ja już sama nie wiem co robić i myśleć...
Z jednej strony kocham tego gnoja ale z drugiej to nie są pierwsze jego tego typu wybryki...
Nie mam nic przeciwko koleżankom ale w ciąży zaczynają mnie wyjątkowo drażnić

Do góry