reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Kaamilaaa gratuluję udanej wizyty :-)
Kurcze w końcu dzieciątka są już ważone, wyższy level ;-)

Wczoraj po południu położyłam się z powodu silnych i mdłości i oslabienia...o 20 zaczęły mi się takie dreszcze, że zęby mi dzwonily:-\ Bosz...pół wieczoru płakałam. Akurat teraz choroba jak chcę jechac na 2tyg do domu rodzinnego :-\ Chora nie pojadę, a jak nie teraz to w sierpniu najszybciej :-\ Poza tym od końca listopada ciągle ktoś jest chory u nas. Ja już też dziecięcego wirusa przerabialam :-\ Psychicznie jestem w ciemnej d****.
O rany :( dziś wtorek, wigilia niemal za tydzień - jeszcze będziecie zdrowi jak rybki ;* głowa do góry, pochłaniaj naturalne antybiotyki na kilogramy.

Witajcie! Ja dziś znowu pędzę do szkoły na egzaminy i mój czas pracy sięgnie 9.30-19.00 - uwielbiam ten przedświąteczny szał w szkołach [emoji849]
No ale humor nienajgorszy na to wszystko, jakoś będzie! ;)) Miłego dnia Dziewczyny! :))

Dzień dobry [emoji257]
Jestem niewyspana [emoji849] a moj synek meczy sie z katarem [emoji849] takze dziś dzien pod znakiem koca i cieplej herbaty z miodem i cytryną[emoji57] oby w nic wiecej mu sie to nie rozwinęło[emoji120]

Hej. Ja też mam calkiem dobry humor, w pracy trochę więcej obowiązków, potem w domu przedświąteczne i nie mam czasu się stresować [emoji4] odliczam codziennie dni do wizyty, już tylko 11 a dzięki temu, że po drodze święta, to powinno mi szybko zleciec [emoji6]

Ja też się witam, niestety męczy mnie od 3 dni ból głowy. Tabletki nie chcę brać, bo to najprawdopodobniej przez ciśnienie, więc niewiele to da. No i jeszcze mnie kłuje na dole sporadycznie chyba jajnik. Ogólnie mam podły nastrój przez ten medicover, wczoraj przeplakalam cały wieczór, Ehh ciąża siada na głowę.

Ja już też nie mam siły na pracę, ale jakoś muszę ten tydzień odciągnąć, a pracy mam sporo.

Hejka. U mnie humor nie najlepszy... Wczoraj w pracy zrobiło się nie fajnie a na domiar złego odkryłam że mój tz szuka wrażeń na badoo... Aż płakać mi się chce...
No co za gnojek, wybacz. Rozmawiałaś z nim? Przecież to świństwo :/

Hej. Czy wiecie jak na telefonie można zacytować tu kilka wypowiedzi?

Mi się śniło dziś, że mam zepsutą wagę i naiwnie myślałam, że ważę 61, a na nowej 71. Chyba musze jednak się upewnić. [emoji12]

reklama
Do góry