tak....ciekawa jestem co ten doktorek ma mi do powiedzeniaTa pappa niezle potrafi namieszać. Usg mialas prawidłowe ?
reklama
ale nic nie poradzisz kochana....nie dassz radyw takim stanie przeciez pracowac....moze po tych 3 tygodniach pusci??A ja po wizycie u rodzinnego...
3 tyg zwolnienia jak narazie.. zero dzwigania , duzo odpoczynku , jak najwiecej odciążac noge...mozliwe ze poczatki rwy kulszowej...cale plecy poczawszy od karku bardzo spięte...najabrdziej ja niepoki ta drętwienie w udzie i slaba czułość na dotyk, dlatego jeśli nie wróci do normalnosci w ciągu kilku dni bedzie musiala wyslac mnie do szpitala i bedzie trzeba zrobic rezonans ...powiedziala ze to nie ma nic wspólnego z dzidzia i u niej na pewno wszystko w porzadku, kazala sie relaksowac i nie stresowac , ale jak to robic kiedy kasa potrzebna a ja musze w domu siedziec...jestem zalamana...widze ze maz tez tym faktem nie jest zachwycony ze bedzie mysial sam zarabiac a to mnie dobija jeszcze bardziej....od 2 h leze i płacze...
@Kaamilaaa ladnie Ci tsh spadlo daj znac po
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Rozumiem twoją sytuację, ale niestety choroby się zdarzają. Lepiej 3 tygodnie polezeć z nadzieją, że potem się poprawi niż się całkiem przeforsować i rozłożyć na stałe. A nie masz jakiegoś ubezpieczenia? Żeby chociaż pokryć cześć straconych zarobków?A ja po wizycie u rodzinnego...
3 tyg zwolnienia jak narazie.. zero dzwigania , duzo odpoczynku , jak najwiecej odciążac noge...mozliwe ze poczatki rwy kulszowej...cale plecy poczawszy od karku bardzo spięte...najabrdziej ja niepoki ta drętwienie w udzie i slaba czułość na dotyk, dlatego jeśli nie wróci do normalnosci w ciągu kilku dni bedzie musiala wyslac mnie do szpitala i bedzie trzeba zrobic rezonans ...powiedziala ze to nie ma nic wspólnego z dzidzia i u niej na pewno wszystko w porzadku, kazala sie relaksowac i nie stresowac , ale jak to robic kiedy kasa potrzebna a ja musze w domu siedziec...jestem zalamana...widze ze maz tez tym faktem nie jest zachwycony ze bedzie mysial sam zarabiac a to mnie dobija jeszcze bardziej....od 2 h leze i płacze...
angie.
Oj zdrowko najwazniejsze! A l4 nie masz 100% czy najwiecej masz z prowizji czy premii?
Luruj sie ile sie da!!!
Mam niecale 50 %...
angie.
Rozumiem twoją sytuację, ale niestety choroby się zdarzają. Lepiej 3 tygodnie polezeć z nadzieją, że potem się poprawi niż się całkiem przeforsować i rozłożyć na stałe. A nie masz jakiegoś ubezpieczenia? Żeby chociaż pokryć cześć straconych zarobków?
Nawet nie wiem czy cos takiego jest tutaj...sam fakt ze teraz duże wydatki bo za kontrole prywatne trzeba placic, a tu Ci polscy lekarze naprawde sie cenia...świeta tuz tuz, jeszcze prezenty nie kupione wszystkie..ja teraz nie moge po sklepach chodzic i trzeba bedzie meza wyslac ...znowu czyms go obarczac jeszcze do Pl w styczniu mamy leciec teraz nie wiem jak to z urlopem bedzie ....a tu bobo w drodze...i duze wydatki chociaz mam nadzieję u maleństwa wszystko w porzadku ...
Nat Bluebell
Przypomnij mi gdzie mieszkasz? Czasem niestety nie pamiętam wszystkich ze szczegółami.Nawet nie wiem czy cos takiego jest tutaj...sam fakt ze teraz duże wydatki bo za kontrole prywatne trzeba placic, a tu Ci polscy lekarze naprawde sie cenia...świeta tuz tuz, jeszcze prezenty nie kupione wszystkie..ja teraz nie moge po sklepach chodzic i trzeba bedzie meza wyslac ...znowu czyms go obarczac jeszcze do Pl w styczniu mamy leciec teraz nie wiem jak to z urlopem bedzie ....a tu bobo w drodze...i duze wydatki chociaz mam nadzieję u maleństwa wszystko w porzadku ...
Niestety, mąż musi wziąć na siebie dodatkowe obowiązki, ty nie możesz i musisz wydrowieć albo chociaż nie pogorszyć sprawy.
Zaskoczona2013
Ja dziewczyny również na Ursynowie
Ooooo no to robie się nas już coraz więcej. To co kiedy jakiś wypad do sali zabaw z dzieciakami ?
angie.
Przypomnij mi gdzie mieszkasz? Czasem niestety nie pamiętam wszystkich ze szczegółami.
Niestety, mąż musi wziąć na siebie dodatkowe obowiązki, ty nie możesz i musisz wydrowieć albo chociaż nie pogorszyć sprawy.
Irlandia.
reklama
G
guest-1704238530
Gość
Dziewczyny czy któraś jutro wizytuje? Ja na 11:00