No super! Extra że gość w porZądku bierz leki jak kazał nie zaszkodzaDziewczyny ja juz po [emoji13] doktorek śmieszny i miły no i chyba co najwazniejsze jeszcze lepszy niz moja dotychczasowa gin [emoji848]a tak sie stresowalam [emoji849] duuzooo mowil, opowiadał i pokazywal dokładnie co widac na usg, uspokoil mnie bardzo, z dzidzia jest wszystko dobrze ma ponad 11cm i wazy okolo 131g[emoji7] nic sie tam zlego nie dzieje, ale na wszelki wypadek kazał brac magnez i duphaston 2 tabletki dziennie i duzo odpoczywać.
Cytologia pobrana, zlecił mi dodatkowo cytomegalie i różycz ke bo tamta gin mi nie kazala, Kolejna wizyta za 3 tygodnie, wtedy jeszcze bedzie badanie piersi.
Niestety zdjecia usg nie mam ale widzialam tego malucha jak tam skakal albo inaczej - skakala i kopala [emoji13][emoji7][emoji7] on tez nie mial jakos wątpliwości co do plci [emoji7][emoji13][emoji13]
reklama
angie.
Fanka BB :)
Natinka1989
Hej... Trzeci dzień boli mnie brzuch. Takie chyba skurcze po obu stronach. Pamiętam, że pisalyscie ze pomaga magnez. Jaki bierzecie...?
Ja biorę cytrynian magnezu firmy Now, można kupić w internetowych sklepach.
Ala1990aa
Magne b6 - 3 razy dziennieHej... Trzeci dzień boli mnie brzuch. Takie chyba skurcze po obu stronach. Pamiętam, że pisalyscie ze pomaga magnez. Jaki bierzecie...?
Lu_cy
Też biorę magne b6 3x2, ale teraz chyba kupię magne b6 forte żeby brać 3x1Hej... Trzeci dzień boli mnie brzuch. Takie chyba skurcze po obu stronach. Pamiętam, że pisalyscie ze pomaga magnez. Jaki bierzecie...?
Kaamilaaa
Mialam ostatnie kilka dni takie bole. Biore magnez b6 3tab dziennie a teraz dodatkowo mam brac duphastonHej... Trzeci dzień boli mnie brzuch. Takie chyba skurcze po obu stronach. Pamiętam, że pisalyscie ze pomaga magnez. Jaki bierzecie...?
Magnez na te bóle ktore ostatnio mi dokuczaly no i duphaston czyli progestenron wspomagajacy utrzymanie ciazy [emoji6]
No i po strachu super, ze z dzidzia wszystko w porządku i lekarz okDziewczyny ja juz po [emoji13] doktorek śmieszny i miły no i chyba co najwazniejsze jeszcze lepszy niz moja dotychczasowa gin [emoji848]a tak sie stresowalam [emoji849] duuzooo mowil, opowiadał i pokazywal dokładnie co widac na usg, uspokoil mnie bardzo, z dzidzia jest wszystko dobrze ma ponad 11cm i wazy okolo 131g[emoji7] nic sie tam zlego nie dzieje, ale na wszelki wypadek kazał brac magnez i duphaston 2 tabletki dziennie i duzo odpoczywać.
Cytologia pobrana, zlecił mi dodatkowo cytomegalie i różycz ke bo tamta gin mi nie kazala, Kolejna wizyta za 3 tygodnie, wtedy jeszcze bedzie badanie piersi.
Niestety zdjecia usg nie mam ale widzialam tego malucha jak tam skakal albo inaczej - skakala i kopala [emoji13][emoji7][emoji7] on tez nie mial jakos wątpliwości co do plci [emoji7][emoji13][emoji13]
reklama
Pianistka1991
@Paulina97 trzymaj się i nie poddawaj!!
Ja wróciłam z pracy pół godziny temu. Fizycznie jest ok, ale psychicznie padam na twarz. Prawie cały dzień z moją "ulubioną" szefową... znowu akcje typu "wymuszanie zastępstwa" i obarczanie swoimi problemami i obowiązkami.. ale nie dam się tak łatwo [emoji123][emoji123][emoji123] byłam w szkole od 11 do 20.40 a ona dopiero o 20.30 zapytała "a jak Ty się w ogóle czujesz?" ^^
Ja wróciłam z pracy pół godziny temu. Fizycznie jest ok, ale psychicznie padam na twarz. Prawie cały dzień z moją "ulubioną" szefową... znowu akcje typu "wymuszanie zastępstwa" i obarczanie swoimi problemami i obowiązkami.. ale nie dam się tak łatwo [emoji123][emoji123][emoji123] byłam w szkole od 11 do 20.40 a ona dopiero o 20.30 zapytała "a jak Ty się w ogóle czujesz?" ^^