reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.
Tak.mi przykro...;( trzymaj się :(

Dzieczyny przepraszam Was bede musiała sie z wami pożegnać. Bylam na wizycie serce nie bije musze mieć aborcje [emoji24][emoji22]a byly dwa pecherze wiecie co to mogło oznaczać...[emoji29]Mam nadziej ze w 2019 bede mama ale na razie musze odpuścić i dojść do siebie. Życzę wam szczęśliwego rozwiazania, uważajcie na siebie.

Bardzo mi przykro ... :( trzymaj się :*

Dziewczyny tak mi smutno jak przeczytałam post Pauliny... myślałam, że na tym etapie już żadna z nas nie napiszę nic takiego [emoji21] przykre to wszystko.
Mnie też to bardzo poruszyło :( dlatego chcę już czuć wyraźnie ruchy dziecka żeby wiedzieć czy chociaż żyje i móc jakoś to wiedzieć, bo póki co te lekkie motylki sporadycznie to za mało.

A ja mam schize bo właśnie dostałam wiadomość że testy pappa są.prawidłowe z jednym ewentualnym rozwazeniem dodatkowego badania....i już schizuje bo dowiem się wszystkiego dopiero jak odbiore osobiście wyniki

Robimy wszystko, co w naszej mocy, żeby malenstwa w nas rosły zdrowo. Musimy myśleć pozytywnie, bo na pewne rzeczy nie mamy wplywu. Bardzo staram się kierować moje myślenie na takie tory.

reklama
A ja mam schize bo właśnie dostałam wiadomość że testy pappa są.prawidłowe z jednym ewentualnym rozwazeniem dodatkowego badania....i już schizuje bo dowiem się wszystkiego dopiero jak odbiore osobiście wyniki
Kiedy idziesz? Na pewno to nic takiego, może jeden czynnik trochę wyższy, wiem że to trudne ale się nie stresuj.

Przed chwilą jak wstałam to mnie tak brzuch zaklul, że aż się zgielam.

Zobaczcie co nas zaraz czeka koniec wygodnego spania :p już za trzy tygodnie!
Screenshot_20181217-120200.png

Załączniki

• Screenshot_20181217-120200.png
    Screenshot_20181217-120200.png
    87,2 KB · Wyświetleń: 370
Do góry