reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej!
Ale zazdroszczę saneczek z Maluchami [emoji7]
U mnie 15+2, mdłości odpuscily, jednak spanie... Nie daje rady w nocy, na bokach co chwile boli brzuch, wznak też, na brzuchu od razu zasypiam ale za godzine tez juz nie daje rady...masakra. Poduszki jeszcze nie kupilam, rogala robie z drugiej koldry, ale to nic nie daje [emoji21]
We wtorek pierwsza wizyta u diabetologa, cukry mam dobre gdy nie chodzę do pracy-kwestia czy od braku stresu czy od lepszego wypoczynku.
A tu i nasz choinka, pierwszy raz żywa[emoji16]Zobacz załącznik 925540
super choineczka. ja dzisiaj zaczelam ubierac swoja ale za malo mam lampek [emoji16] cieszy mnie fakt ze coraz wiecej dziewczyn wypowiada sie na forum . jak my sie rozstaniemy w czerwcu? [emoji3] tak naszla mn8e mysl....a moze zrobimy watek zamkniety? dodajemy zdjecia swoje,cudnych dzieciaczkow moze lepiej jakby to.bylo zamkniete grono hmmm? co sadzicie? [emoji849]

reklama
super choineczka. ja dzisiaj zaczelam ubierac swoja ale za malo mam lampek [emoji16] cieszy mnie fakt ze coraz wiecej dziewczyn wypowiada sie na forum . jak my sie rozstaniemy w czerwcu? [emoji3] tak naszla mn8e mysl....a moze zrobimy watek zamkniety? dodajemy zdjecia swoje,cudnych dzieciaczkow moze lepiej jakby to.bylo zamkniete grono hmmm? co sadzicie? [emoji849]
A czemu się rozstaniemy? Jestem na grupie z kwietnia 2017 i do tej pory utrzymujemy kontakt, pewnie że nie tak intensywnie jak w ciąży i w mniejszym grinie[emoji6] myśle że zamknięcie wątku to dobry pomysł ale póki co chyba na to za wcześnie bo ciągle ktoś do nas dopisuje [emoji6]

Ja mysle ze po nowym roku jak zrobimy zamkniety wątek to bedzie bardzo fajnie [emoji4]

Dziewczyny u mnie znów źle
.......poklocilsmy się o psa bo pada deszcz i poprosiłam co żeby z nim wyszedł to powiedział że sobie frajera znalazłam że zabaweczke chciałam a już wychodzić z nim to nie ..... tylko że ja cale dnie z nim wychodzę ..... powiedział żebym uważała bo kiedyś mu leb ,,,,,,no wiecie co zrobi.....Dziewczyny nie wiem co robić i co ja tu z nim robię ..... aż się boję pomyśleć jak maleństwo przyjdzie na świat

Po tym jak wychodzi sobie z kolegami i z koleżanka na piwo to teraz nagle dzwoni i pisze „co moja kicia robi”. Wyszłam się przejść sama i mu powiedziałam, ze poszłam na miasto na zakupy. A on ze jest blisko domu i niedługo będzie. Nie mam ochoty z nim rozmawiać. On na piwo a ja czekam z obiadem jak debil do tej godziny i pewnie już jadł wiec na marne robiłam cały obiad. Podejmowałam rozmowę tej wigilii i świat. On twierdzi, ze to czas rodzinny i jego brat przyjeżdża wtedy a na co dzień go nie ma w rodzinnym mieście i chce z nim spędzić czas. Nie ważne ze jestemsy zaręczeni. Tak jak jego mama stwierdziła ze ja jestem obca i on będzie żałował tego jeszcze ze z rodzina nie spędził świat
Wiesz co, przedziwna sytuacja, ale ja bym tego nie zniosła. To Ty nie jesteś jego rodziną?? Może zastanów się czy warto próbować z nim taką rodzinę zakładać?

Mnie już głowa nie boli :D mąż wrócił w końcu o 13 z tej strzekanki to się położyłam i zasnęłam na dobre dwie godziny :) teraz dalej leżę i nic nie robię, a dzieć w kuchni z ojcem klocki układa czy coś. W końcu trochę spokoju, mąż bez gadania się nim zajmuje bo chyba widzi że lepiej mnie nie ruszać dziś. Ja też się synkiem pochwale, a co! Zobacz załącznik 925500
Ale słodki synek ❤️ a chłop niech czuje winę i trochę się wykaże.

Dziewczyny u mnie znów źle
.......poklocilsmy się o psa bo pada deszcz i poprosiłam co żeby z nim wyszedł to powiedział że sobie frajera znalazłam że zabaweczke chciałam a już wychodzić z nim to nie ..... tylko że ja cale dnie z nim wychodzę ..... powiedział żebym uważała bo kiedyś mu leb ,,,,,,no wiecie co zrobi.....Dziewczyny nie wiem co robić i co ja tu z nim robię ..... aż się boję pomyśleć jak maleństwo przyjdzie na świat
Ci z tymi dziadami ostatnio?? Współczuję :(
On tak miewal już wcześniej?

Melduję 128 uszek i 9 pierogów z jagodami gotowe :D.. Uff, ledwo żyję, musiałam się położyć :p

Mąż mnie bardzo przeprosił i w ogóle się kajał, i chyba tym razem już dotarło.

Wiesz co, przedziwna sytuacja, ale ja bym tego nie zniosła. To Ty nie jesteś jego rodziną?? Może zastanów się czy warto próbować z nim taką rodzinę zakładać?

Ale słodki synek [emoji3590] a chłop niech czuje winę i trochę się wykaże.

Ci z tymi dziadami ostatnio?? Współczuję :(
On tak miewal już wcześniej?

Melduję 128 uszek i 9 pierogów z jagodami gotowe :D.. Uff, ledwo żyję, musiałam się położyć [emoji14]

Mąż mnie bardzo przeprosił i w ogóle się kajał, i chyba tym razem już dotarło.
Ach to dluuuga historia .. kiedyś zaczynaliśmy wszystko od początku jako 2 szansa i powoli zaczynam żałować nie wiem czy nie wrócę do PL

Obie z Liwia siedzimy i ryczymy po tym jak wyszedł pewnie się napić.... nie wiem naprawdę co robić wie że jestem w ciąży nie powinnam się denerwować ,ale to przecież moja wina bo ja prowokuje zawsze do klotni

Dziewczyny co jrest z tymi facetami [emoji853]az niedowierzam jak czytam kolejne wasze wpisy [emoji853] przykro mi ze w takim czasie musicie sie tak denerwować [emoji853][emoji853]

reklama
Do góry